Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: «Υψηλές θερμοκρασίες τη Μεγάλη Εβδομάδα»

25 Απριλίου 2021 20:18
Σάκης Αρναούτογλου: «Υψηλές θερμοκρασίες τη Μεγάλη Εβδομάδα»

Καιρός Πάσχα: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως τη Μεγάλη Εβδομάδα θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά στο ορεινά ο υδράργυρος θα έχει πτώση.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για τον καιρό των επόμενων ημερών μέσα από έναν πίνακα που δημοσίευσε στο facebook.

Βάσει των στοιχείων του πίνακα, οι κάτοικοι στα ορεινά, τα παράκτια και τα υπόλοιπα νησιώτικα τμήματα, θα πρέπει να υπολογίσουν 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη τη θερμοκρασία.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙΑ!
Στον πίνακα-μετεώγραμμα παρατίθεται η ΜΕΣΗ μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά Ηπειρωτικά και την Κρήτη έως και τη δεύτερη μέρα του Πάσχα!
Προσοχή!
Στα ορεινά τα παράκτια και τα υπόλοιπα νησιώτικα τμήματα υπολογίστε τρεις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη τη θερμοκρασία! Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση αλλά και για περισσότερες λεπτομέρειες!
Για να μη χάνετε τον… καιρό σας ?
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Η πρόγνωση της Μεγάλης Εβδομάδας από τον Σάκη Αρναούτογλου

Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Υποχωρεί η αφρικανική σκόνη και περιορίζονται οι βροχές»

Καιρός σήμερα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην καθιερωμένη του ενημέρωση για την πρόγνωση του καιρού μέσα από το Open, τόνισε ότι για σήμερα Κυριακή (25/4) υποχωρεί η αφρικανική σκόνη, ενώ οι βροχές περιορίζονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη θα έχουμε βελτίωση του καιρού, με τον υδράργυρο να προσεγγίζει τους 28 - 30 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού παρακάτω:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share