Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βρέθηκε αντιαρματικό σε κάδο απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική!

23 Απριλίου 2021 08:28
Βρέθηκε αντιαρματικό σε κάδο απορριμμάτων στο Μαρκόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο υπάλληλος του Δήμου σήκωσε το αντιαρματικό όπλο από το χερούλι και το έβαλε στο φορτηγό, ώσπου κάπου στο Πόρτο Ράφτη, κάποιος άλλος κατάλαβε τι είναι, το έβαλαν στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική μετά τον εντοπισμό εκτοξευτήρα αντιαρματικών ρουκετών τύπου ΜΙΛΑΝ στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με το STAR, ο εκτοξευτήρας εντοπίστηκε τυχαία από υπαλλήλους καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου. Ήταν πεταμένος δίπλα από ένα κάδο ανακύκλωσης περίπου 200 μέτρα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Το απίστευτο είναι ότι ο υπάλληλος σήκωσε το αντιαρματικό όπλο από το χερούλι και το έβαλε στο φορτηγό. Ώσπου κάπου στο Πόρτο Ράφτη, κάποιος άλλος κατάλαβε τι είναι, το έβαλαν στην άκρη του δρόμου και ενημέρωσαν την αστυνομία!

Αποκλείστηκε ο χώρος, ενημερώθηκε αμέσως η Αντιτρομοκρατική, ενώ κινητοποιήθηκε και το Πεντάγωνο καθώς θα πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος πως αυτό το όπλο, βγήκε από στρατόπεδο, ποιο είναι αυτό το στρατόπεδο. Ενώ επίσης θα ερευνηθεί εάν υπάρχει απώλεια ρουκετών από στρατιωτικές αποθήκες.

Μαρκόπουλο: Κάδος για μπάζα στη μέση του δρόμου, αμέσως μετά από στροφή - Παρά τις καταγγελίες δεν τον παίρνει κανείς

Έχουμε μάθει σ' αυτή τη χώρα να αναζητάμε τους υπεύθυνους μετά τις τραγωδίες. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στο Μαρκόπουλο Αττικής!

Τι έχουμε εκεί; Στη Λεωφόρο Σουνίου, όπως έρχεται από το Δημοτικό Στάδιο της περιοχής για να πας προς την πλατεία, αμέσως μετά από στροφή σε φανάρι, συναντάει κανείς έναν κάδο μπάζων μέσα στη μέση του δρόμου! Μάλιστα σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής όταν πέσει το σκοτάδι, ο δρόμος δεν φωτίζεται και ο κάδος δεν είναι ορατός παρά μόνο όταν πέσουν ξαφνικά τα φώτα του διερχόμενου αυτοκινήτου πάνω!

Παρά τις δεκάδες καταγγελίες σε Δήμο, Αστυνομία και Τροχαία Κερατέας ο ένας πετάξει το μπαλάκι στον άλλον! Η κατάσταση αυτή μετράει πάνω από μήνα και εκ θαύματος δεν έχουμε κάποιο τροχαίο! Όταν όμως γίνει αυτό θα είναι αργά και θα αναζητάμε υπεύθυνους!

Προς το παρόν πάντως οι αρμόδιες Αρχές έχουν ενημερωθεί όλες και αδιαφορούν! Από τον Δήμο Μαρκοπούλου, μέχρι και την Αστυνομία της περιοχής! Όπως βλέπετε και στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχει χώρος να τοποθετηθεί ο κάδος πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά δεν το κάνει κανείς.

Δείτε τις φωτογραφίες που μιλούν από μόνες τους:

Κάδος για Μπάζα Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλος κάδος για μπάζα στη μέση του δρόμου

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share