Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τροχαίο για τον Παύλο Χαϊκάλη στην Κηφισιά

Με ανασφάλιστη μηχανή

22 Απριλίου 2021 22:48
Τροχαίο για τον Παύλο Χαϊκάλη στην Κηφισιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με ανασφάλιστη μηχανή στην Κηφισιά, πριν από λίγες ώρες, την ίδια ώρα που είναι αντιμέτωπος με σωρεία καταγγελιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τον έλεγχο που έγινε από την Τροχαία Κηφισιάς μετά το ατύχημα διαπιστώθηκε ότι η μηχανή του ηθοποιού δεν ήταν ασφαλισμένη. Έτσι αφαιρέθηκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ενώ του επιβλήθηκε και το ανάλογο σε αυτή την περίπτωση χρηματικό πρόστιμο.

Τροχαίο για τον Παύλο Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης πρέπει εντός των επόμενων ημερών να προσκομίσει στην Τροχαία Κηφισιάς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου και την απόδειξη πληρωμής του προστίμου, ώστε να του επιστραφούν η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και οι πινακίδες του.

Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Μου έστελνε για 5 χρόνια...» (Video)

Δεν λέει να κοπάσει η καταιγίδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου καθώς αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN και της Ευλαμπίας Ρέβη φέρνει στο φως και νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη.

Όπως αναφέρει καταγγέλλουσα στο OPEN, «στη δική μου περίπτωση παρόλο που του είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή της γνωριμίας μας ότι δεν θέλω κάτι παραπάνω από φιλική σχέση, δεχόμουν μηνύματα με ανάρμοστο περιεχόμενο για περίπου πέντε χρόνια. Από το 2017 και μετά έχουμε κόψει κάθε επικοινωνία».

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα αναφέρεται και στον λόγο που την οδήγησε στην καταγγελία «Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω είναι για να στηρίξω την Ηλιάνα. Εξοργίστηκα όταν τον άκουσα να δηλώνει ερωτευμένος μαζί της. Μα όλες μας ερωτεύτηκε πια»;

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share