Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Η διήμερη κακοκαιρία και η εξέλιξη του καιρού έως την Κυριακή του Πάσχα (Video)

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

22 Απριλίου 2021 21:11
Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Η διήμερη κακοκαιρία και η εξέλιξη του καιρού έως την Κυριακή του Πάσχα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Καιρός Πάσχα: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την επερχόμενη κακοκαιρία Παρασκευής και Σαββάτου, ενώ δίνει τα πρώτα αναλυτικά στοιχεία για τις καιρικές συνθήκες της Μεγάλης Εβδομάδας έως και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος, παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για τις περιοχές που από την Παρασκευή, αλλά -κυρίως- το Σάββατο θα έχουν έως και έντονες βροχές, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί πανελλαδικά από την Κυριακή.

Αφρικανική σκόνη, πάντως, θα κάνει ξανά αισθητή την παρουσία της μέχρι την Κυριακή και μετά από τη Μεγάλη Τρίτη, αφού αναμένεται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική, να επικρατήσουν στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την επερχόμενη κακοκαιρία, αλλά και για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας έως και το Πάσχα, καθώς και την τάση έως τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρανούτογλου για το καιρό έως και την Κυριακή του Πάσχα

Χαλάζι έπληξε τη Χαλκιδική

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να το στρώσει για τα καλά. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, παρά το γεγονός ότι έχει δυσκολέψει αρκετά τους κατοίκους της περιοχής.

Ο καιρός είναι άστατος στην περιοχή, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν πληγεί πάρα πολλές περιοχές στην Κεντρική Μακεδονία.

Πριν λίγες μέρες, το χαλάζι είχε πλήξει Ημαθία και Πέλλα, όπου καταστράφηκαν πολλές καλλιέργειες. Παράλληλα, διαβάστε για την επιδείνωση του καιρού.

Δείτε εικόνες από τη χαλαζόπτωση στη Χαλκιδική παρακάτω:

Χαλάζι έπληξε Πέλλα και Ημαθία

Η κακοκαιρία έπληξε την Κεντρική Μακεδονία, καθώς σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, η οποία προκάλεσε μεγάλες ζημιές στις είδη πληττόμενες αγροτικές καλλιέργειες από τους πρόσφατους παγετούς.

Συγκεκριμένα, το χαλάζι έπληξε περιοχές της Πέλλας και της Ημαθίας, όπως και τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Έστρωσε το χαλάζι σε Πέλλα και Ημαθία

Οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τέτοια εποχή στρώθηκε για τα καλά το χαλάζι που ήταν σαν να έχει χιονίσει.

Η χαλαζόπτωση ήρθε να καταστρέψει εντελώς τις καλλιέργειες, με τους παραγωγούς να μην ξέρουν τι να κάνουν για ν σώσουν τις σοδειές τους.

Δείτε το video παρακάτω:

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» έδειξε φωτογραφίες από τις περιοχές αυτές που τις έστειλαν τηλεθεατές και πραγματικά το θέαμα είναι πρωτότυπο για την εποχή.

Δείτε το video:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share