Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τον θάνατο 31χρονου σεφ στη Βούλα: Βρέθηκαν σύνεργα ναρκωτικών στο σπίτι (Video)

H μυστήρια υπόθεση θανάτου που ερευνούν οι Αρχές

22 Απριλίου 2021 19:47
Θρίλερ με τον θάνατο 31χρονου σεφ στη Βούλα: Βρέθηκαν σύνεργα ναρκωτικών στο σπίτι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια νέα τροπή παίρνει ο θάνατος του 31χρονου σεφ που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Ρουμάνο, που φιλοξενούνταν στο σπίτι και ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός της οικίας την Τρίτη 20 Απριλίου.

Στο σπίτι βρέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, σύνεργα ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του άνδρα να προήλθε από τη χρήση ουσιών.

Για το περιστατικό η αστυνομία διενεργεί προανάκριση, ενώ οι αρχές έχουν καλέσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να δώσει κατάθεση για το συμβάν.

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά - Ξεκινούν εκταφές για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου! (Video)

Θρίλερ με 68 νεκρούς σε γηροκομείο στα Χανιά: Στην εκταφή σορού ηλικιωμένης γυναίκας που είχε πεθάνει σε ίδρυμα φροντίδας ηλικιωμένων, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης οι Αρχές στα Χανιά, στο πλαίσιο έρευνας που έχει παραγγελθεί από τον Εισαγγελέα Χανίων.

Η έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στο αν ο θάνατος της συγκεκριμένης γυναίκας, ενδεχομένως και άλλων τρόφιμων του ιδρύματος, προήλθε πράγματι από τα αίτια που αναφέρονται στις αντίστοιχες ληξιαρχικές πράξεις θανάτου.

Εισαγγελέας έχει ζητήσει τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου και για τους 68 ηλικιωμένους. Σχεδόν σε όλες αναγράφεται ως αιτία θανάτου η ανακοπή καρδιάς χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Αρχές, ουσιαστικά, ερευνούν αν κάποιοι από τους ηλικιωμένους που έχουν πεθάνει στο ίδρυμα αυτό, υπήρξαν θύματα εγκληματικών ενεργειών. Ενώ, περισσότερα από 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου εντοπίστηκαν, σε γηροκομείο στο Περιστέρι και σήμανε συναγερμός στην Πολιτική Προστασία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share