Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του- Δείτε τι συνέβη

Η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή

22 Απριλίου 2021 15:52
Γιώργος Τράγκας: Διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του- Δείτε τι συνέβη

Ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε από το κόμμα του «Ελεύθεροι Άνθρωποι» την Ραχήλ Μακρή.

Αφορμή σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», φαίνεται ν' αποτέλεσε η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή στο Facebook για το θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

«Πως μπορεί να με διαγράψουν από ένα κόμμα που δεν ανήκω;», ήταν η αντίδραση της Ραχήλ Μακρή σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οποία όπως σημειώνεται σε αυτό έχει από το 2017 το δικό της κόμμα που είναι το «Μέτωπο Νίκης».

Ωστόσο τον περασμένο Φεβρουάριο που ο Γιώργος Τράγκας παρουσίασε το λογότυπο του κόμματός του, ανακοινώθηκε ότι στο κόμμα του θα συνεργάζεται η Ραχήλ Μακρή, η οποία τότε δήλωσε ότι "θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο".

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της μετά την επισημοποίηση της ένταξής της στο κόμμα στο κόμμα "Ελέυθεροι Άνθρωποι" στο οποίο συμμετέχει και ο παλαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή της είχε επισημάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

"Εγώ, το Μέτωπο Νίκης και όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι απαιτούμε Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ανεξαρτησία και θα αγωνισθούμε σε κοινό μέτωπο και θα καταφέρουμε να απελευθερώσουμε, την Ελλάδα και τους Έλληνες από την υγειονομική δικτατορία και το 'δικτατορικό' Πρωθυπουργικό κράτος του Κ. Μητσοτάκη".

Ο Γιώργος Τράγκας διέγραψε την Ραχήλ Μακρή από το κόμμα του

Ραχήλ Μακρή: Η ανάρτησή της που έφερε τη ρήξη με τον Τράγκα

Η αρχή του τέλους σύμφωνα με το δημοσίευμα της σχέσης Τράγκα - Μακρή αποτέλεσε η εμετική και χυδαία ανάρτηση, που έκανε η πρώην βουλευτής λίγες ώρες μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, σε ηλικία μόλις 55 ετών,

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη» έγραψε στο facebook, χαρακτηρίζοντας τον Ν. Ζαχαριάδη "Δημ...κάφρο" που την έβριζε και με τον θάνατό του, της "άδειασε τη γωνιά".

Η ανάρτηση Ραχήλ Μακρή για τον Ζαχαριάδη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share