Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δυστύχημα στη Γαύδο: Το νεκρό σκυλί θα δώσει απαντήσεις

Νέα τροπή στην υπόθεση

22 Απριλίου 2021 10:55
Δυστύχημα στη Γαύδο: Το νεκρό σκυλί θα δώσει απαντήσεις

Νέες εξελίξεις στο δυστύχημα που έγινε στο Βαθυ Σελί της Γαύδου, όπου η άτυχη Κορίνα έχασε τη ζωή της.

Η υπόθεση φαίνεται πώς παίρνει νέα τροπή, καθώς ο 40χρονος πέφτει σε αντιφάσεις μέσα από τις καταθέσεις του, ενώ το σκυλί που βρέθηκε νεκρό στο γκρεμό θα δώσεις πολλές απαντήσεις.

Μιλώντας για τις εξελίξεις της υπόθεσης, ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης επισήμανε: «Ένας από τους τρεις ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί γύρω στις 6-6.30 μου ανέφερε πως όταν κούνησε λίγο με το πόδι του το άψυχο ζώο, διαπίστωσε ότι το σώμα του ήταν κοκαλωμένο. Σύμφωνα με τον ντόπιο, είναι δύσκολο να είχε «πετρώσει» έτσι το σκυλί μέσα σε μόλις μια ώρα». Παράλληλα, διαβάστε όλα τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει για το δυστύχημα.

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα στη Γαύδο

Αυτό σύμφωνα με τον δικηγόρο, σημαίνει ότι το δυστύχημα δεν έγινε 5-5.30 έτσι όπως είχε αρχικά αναφέρει ο 40χρονος, αλλά πολύ νωρίτερα. «Θέλουμε να δοθούν όλες οι απαντήσεις γύρω από το τραγικό συμβάν. Αυτό που βλέπουμε πάντως για την ώρα είναι ότι οι καταθέσεις του 40χρονου είναι αντιφατικές.

Σημειώνεται εδώ ότι στην αρχική του κατάθεση, ο 40 χρονος έλεγε ότι λύθηκε, για λόγο που ο ίδιος δεν γνώριζε, το χειρόφρενο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα το όχημα να κατακρυκυλήσει στον γκρεμό. Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Λύθηκε το χειρόφρενο δεν ξέρω πως, πάντως έγινε και βρεθήκαμε στον γκρεμό». Λίγες ημέρες αργότερα, όταν και αποκαλύφθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε τη δευτέρα «κουμπωμένη» στο κιβώτιο των ταχυτήτων, ο 40χρόνος ισχυρίστηκε πως πράγματι το όχημα είχε αυτή την ταχύτητα, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο συνέβη μοιραία όταν και έθεσε σε λειτουργία την μηχανή για να ανάψει το καλοριφέρ και να ζεσταθούν.

Ο 40χρονος φέρεται να αναφέρει πως: «Όντως, έτσι είναι γιατί έκανα το λάθος όταν γύρισα το κλειδί της μηχανής να πατήσω ταυτόχρονα και το αμπραγιάζ του συμπλέκτη, κάτι που συνηθίζουν πολύ παλιοί οδηγοί, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί το ΙΧ προς το γκρεμό πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε… Κρυώναμε, το ίδιο και η Κορίνα που τη ρώτησα και έτσι αποφάσισα να ανοίξω το καλοριφέρ για να ζεσταθούμε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share