Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ στη Σκύδρα: Πέθανε από καρδιά 25χρονος ποδοσφαιριστής - «Είχα ένα αγόρι και το έχασα...»

Συντετριμμένη η οικογένειά του

21 Απριλίου 2021 21:00
Σοκ στη Σκύδρα: Πέθανε από καρδιά 25χρονος ποδοσφαιριστής - «Είχα ένα αγόρι και το έχασα...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Σκύδρας ο θάνατος ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος και προδόθηκε από την καρδιά του, με την οικογένειά του να είναι συντετριμμένη.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ξόπλιο, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Τα δάκρυα για τον παίκτη είναι αστείρευτα κι ένα 24ωρο μετά την κηδεία του νεαρού αθλητή, ο πατέρας του, Γιώργος Ξόπλιος μίλησε στο Mega, όντας συντετριμμένος.

Σκύδρα: Θρήνος για το θάνατο του 25χρονου ποδοσφαιριστή

«Είμαι συντετριμμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω, ένα αγόρι είχα, το έχασα. Δεν το πίστευα και δεν μπορώ να πιστέψω. Είχε όρεξη για δουλειά. Μου έλεγε "πατέρα θα σε βοηθήσω να δουλέψουμε μαζί". Αγχωνόταν για το πώς θα τα καταφέρουμε. Πού να φανταστώ ότι θα χάσω το αγόρι» λέει ο τραγικός πατέρας.

Σύμφωνα με τον κ. Ξόπλιο, ο αδικοχαμένος γιός του είχε κάποιες ενοχλήσεις και πριν 15 μέρες πήγε στον γιατρό. «Πήγε σε μια καρδιολόγο που έχουμε στην Σκύδρα, του είπε ότι έχει άγχος και ότι είναι καλά. Του έκανε καρδιογράφημα. Παλαιότερα είχε κάποιες ταχυπαλμία» σημείωσε σχετικά.

«Ήρθε το ασθενοφόρο εδώ, ήρθα δύο άνθρωποι, χωρίς εργαλεία, χωρίς μηχάνημα για μαλλάξεις. Τι να πω δεν ξέρω» πρόσθεσε.

Πέθανε ο Χρήστος Χατζηδάκης

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Χρήστο Χατζηδάκη, που είχε σημειώσει μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, να πεθαίνει σε ηλικία μόλιε 50 ετών.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της Νάουσας στη δεκαετία του 1990 με τους Τσιάρτα, Μάρκο, Κυζερίδη, Τρούπκο και Αλεξιάδη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Χατζηδάκης πέθανε σήμερα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς.

Ο εκλιπών καταγόταν από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης, ενώ άφησε πίσω του τη σύζυγό του και δύο ανήλικα κορίτσια.

Αυτός ήταν ο Χρήστος Χατζηδάκης

Ο Χρήστος Χατζηδάκης, μεγαλούργησε με την ομάδα της Νάουσας την δεκαετία του 1990 στα σαλόνια της Α' Εθνικής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στον ΦΑΣ Νάουσα και τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως προπονητής τόσο σε ανδρικές ομάδες (τελευταίος του σταθμός ο ΓΑΣ Κοπανού) όσο και στις Ακαδημίες.

Ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης 13/04, αισθάνθηκε εναν πόνο στο στήθος και πριν προλάβουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, σχετικα γρήγορα εξέπνευσε.

Ο Χρήστος Χατζηδάκης αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share