Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

Κυψέλη: Επιχείρηση της Αστυνομίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

«Ντου» μετά το Παγκράτι και το Περιστέρι

21 Απριλίου 2021 17:29
Κυψέλη: Επιχείρηση της Αστυνομίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Επιχείρηση στην πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης, λίγο μετά τη μεταφορά του DJ του κορωνοπάρτι στον Εισαγγελέα, πραγματοποιεί η Αστυνομία, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοιες εικόνες.

Όπως συνέβη χθες (20/4) στην Βεάκη, στο Περιστέρι κι όπως ξεκίνησε να συμβαίνει από την προηγούμενη Παρασκευή στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, αστυνομικοί έχουν «περικυκλώσει» την πλατεία στην Κυψέλη για να αποφευχθούν τα κορωνοπάρτι.

Κυψέλη: «Ντου» της Αστυνομίας στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

Θυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή (16/4), στην πλατεία Βαρνάβα, οι αστυνομικοί έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους και παρέμειναν μέχρι αργά στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συγκέντρωση πολλών εκατοντάδων νέων, μετά από πολλές μέρες. Το σχέδιο που... πέτυχε επαναλήφθηκε και το σαββατοκύριακο με την πλατεία Βαρνάβα να παραμένει «ήσυχη».

Χθες το εγχείρημα πέτυχε και στο Περιστέρι κι έτσι σήμερα συμβαίνει στην Κυψέλη, όπου αντικειμενικά καταγράφηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι πιο σοκαριστικές εικόνες με πολλές εκατοντάδες κόσμου, με ποτά στο χέρι, με παντελή έλλειψη μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.

«Αφοδεύουν στις πόρτες μας και κάνουν σ@ξ στις πιλοτές!» - Οργή από τους κατοίκους της Κυψέλης για τα κορωνοπάρτι στις πλατείες (Video)

Μια ηλικιωμένη κάτοικος στην Κυψέλη που μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ διαμαρτυρήθηκε με τον δικό της τρόπο για τα κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, πετώντας και ατάκες που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, οι εικόνες που είδαμε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, θυμίζουν άλλες εποχές, ενώ οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι άφησαν πίσω τους σκουπίδια και χάος προκαλώντας οργή σε κάτοικους και όχι μόνο. Παράλληλα, η αγανακτισμένη ηλικιωμένη κάτοικος κατήγγειλε και άλλα πιο «ιδιαίτερα» και… πιπεράτα περιστατικά.

«Όλοι αυτοί που είναι εδώ δεν φοράνε μάσκες, αφοδεύουν στις πόρτες μας, τα αυτοκίνητα, κάνουν σ@ξ στις πυλωτές», δήλωσε η κάτοικος στους δημοσιογράφους και η καταγγελία της έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share