Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Κυψέλη: Στον Εισαγγελέα ο DJ του... κορωνοπάρτι

Απολογείται για τις εικόνες ντροπής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου

21 Απριλίου 2021 16:38
Κυψέλη: Στον Εισαγγελέα ο DJ του... κορωνοπάρτι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από το κορωνοπάρτι που έλαβε τόπο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου την Παρασκευή (16/4) στην Κυψέλη, με τον DJ που συμμετείχε σε αυτό να βρίσκεται ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο DJ καλείται να δώσει κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου έπειτα από την ταυτοποίηση του από τις Αρχές. Ο 55χρονος θα καταθέσει ανωμοτί για το αδίκημα της παραβίασης του άρθρου 285 του ΠΚ για τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός-Κυψέλη: Απολογείται ο DJ του κορωνοπάρτι

Την εντολή για να ληφθούν οι εξηγήσεις έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν εξέτασης της σχετικής δικογραφίας που συντάχτηκε από την ΕΛΑΣ.

«Αφοδεύουν στις πόρτες μας και κάνουν σ@ξ στις πιλοτές!» - Οργή από τους κατοίκους της Κυψέλης για τα κορωνοπάρτι στις πλατείες (Video)

Μια ηλικιωμένη κάτοικος στην Κυψέλη που μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ διαμαρτυρήθηκε με τον δικό της τρόπο για τα κορωνοπάρτι στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, πετώντας και ατάκες που έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, οι εικόνες που είδαμε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, θυμίζουν άλλες εποχές, ενώ οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι άφησαν πίσω τους σκουπίδια και χάος προκαλώντας οργή σε κάτοικους και όχι μόνο. Παράλληλα, η αγανακτισμένη ηλικιωμένη κάτοικος κατήγγειλε και άλλα πιο «ιδιαίτερα» και… πιπεράτα περιστατικά.

«Όλοι αυτοί που είναι εδώ δεν φοράνε μάσκες, αφοδεύουν στις πόρτες μας, τα αυτοκίνητα, κάνουν σ@ξ στις πυλωτές», δήλωσε η κάτοικος στους δημοσιογράφους και η καταγγελία της έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share