Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Νόρα Κατσέλη: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου;

21 Απριλίου 2021 16:12
Νόρα Κατσέλη: Εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία της Νόρας Κατσέλη, η οποία από χθες (20/4) το βράδυ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της Ευρωκλινικής Αθηνών αναφέρει πως η Νόρα Κατσέλη διακομίστηκε σε ΜΕΘ με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οπως αναφέρει η κλινική, πραγματοποιήθηκε άμεσα νευροχειρουργική επέμβαση και η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Νόρα Κατσέλη υγεία

Νόρα Κατσέλη: Η ανακοίνωση της Ευρωκλινικής για την υγεία της

«Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίστηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές. Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση».

Το ιατρικό ανακοινωθέν υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί της Ευρωκλινικής Αθηνών και ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της κλινικής.

Ποια είναι η Νόρα κατσέλη

Είχε μητέρα την ηθοποιό Αλέκα Κατσέλη, πατέρα το σκηνοθέτη Πέλο Κατσέλη και αδελφή την πολιτικό και οικονομολόγο Λούκα Κατσέλη. Ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής στην Β' Αθήνας. Μετά ασχολήθηκε με το θέατρο και την ηθοποιία. Έχει μία κόρη τη Σάντρα.

Παράλληλα, διαβάστε για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που είχε βρεθεί σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

Νόρα Κατσέλη

"Με ρώτησε εμένα κανείς πως ζω; Πώς ζει το παιδί μου; Αν είναι άνεργη και αν την συντηρώ;", ανέφερε στο "Ε" και τόνισε ότι πέρασε πολύ άσχημα καθώς όπως είπε οι άνθρωποι του Κώστα Σημίτη της είχαν κλείσει όλες τις πόρτες.

"Το 1985 έμεινα έξω από την πολιτική και έδιωξαν και τον άντρα μου από την πολιτική. Μείναμε δύο άνθρωποι με τα χέρια σηκωμένα και χωρίς ένα ευρώ. Κι εγώ ξαφνικά απέκτησα ρούχα, βαλίτσα και πήγαινα και πουλούσα ρούχα. Τα έχω κάνει όλα" δήλωσε και πρόσθεσε: "Έλεγα στην κόρη μου: “Μην ντρέπεσαι καθόλου. Καθαρίζω τις ωραιότερες σκάλες της Ελλάδας, εσένα δεν θα σου λείψει τίποτα, αποφάσισε τι θες να κάνεις, εγώ γίνομαι τα πάντα και δεν ντρέπομαι για τίποτα”".

Η κ. Κατσέλη τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά:"Και στους άντρες και στην πολιτική όταν φεύγω, φεύγω για τα καλά".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share