Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 17χρονους που απειλούσαν με μαχαίρι ανήλικους

Άρπαζαν κινητά

21 Απριλίου 2021 15:09
Κηφισιά: Χειροπέδες σε 17χρονους που απειλούσαν με μαχαίρι ανήλικους

Συμμορία 17χρονων στην Κηφισιά με την απειλή μαχαιριού ακινητοποιούσαν ανήλικους για να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα.

Έπειτα από τις καταγγελίες των θυμάτων, η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Συνελήφθησαν 17χρονοι στην Κηφισιά

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν από τη σύλληψή τους, οι δράστες είχαν πλησιάσει δύο ανηλίκους και με την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν, ενώ αμέσως μετά αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο. Περίπου δεκαπέντε λεπτά αργότερα, οι κατηγορούμενοι, σε κοντινό σημείο και με τον ίδιο τρόπο δράσης, αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα από δύο άλλους ανήλικους. Παράλληλα, διαβάστε για την κλοπή στις τραπεζικές θυρίδες.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, αναζήτησαν και εντόπισαν τους δύο δράστες των ληστειών και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, που αποδόθηκαν στους παθόντες, καθώς και ένα μαχαίρι.

Σημειώνεται, ότι από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, εξιχνιάστηκαν δύο επιπλέον ληστείες, με την ίδια μεθοδολογία, σε βάρος ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνελήφθη ξανά ο Θέμης Αδαμαντίδης (photo)

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη για δεύτερη φορά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο γνωστός ερμηνευτής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου βρισκόταν σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που λειτουργούσε στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος στην πλατεία Βάθης.

Σύμφωνα με την Espresso, ο ερμηνευτής ήταν ένας από τους 20 θαμώνες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από την ειδική υπηρεσία ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής.

Συνελήφθη ξανά ο Θέμης Αδαμαντίδης

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από καταγγελία

Η επιχείρηση οργανώθηκε ύστερα από καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στο διαμέρισμα και στους θαμώνες που συμμετείχαν στο χαρτοπαίγνιο, μεταξύ των οποίων και στον Θέμη Αδαμαντίδη, βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης κατά παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη λειτουργία της επιχείρησης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share