Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για να απολογηθούν

Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό

21 Απριλίου 2021 14:59
Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για να απολογηθούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα παράταση για να απολογηθούν πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι που φέρεται να βίασαν, να κούρεψαν και να έκλεψαν μια 27χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα οι τρεις κατηγορούμενοι της υπόθεσης, δυο άνδρες και μια γυναίκα, οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτρίας από την οποία ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, ώστε να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους έχει ασκηθεί κακουργηματική ποινική δίωξη για βιασμό με συμμετοχική δράση (άρθρο 47 ΠΚ) όπως και δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά η νεαρή γυναίκα βιάσθηκε από τον έναν συλληφθέντα και ενώ οι άλλοι δυο παρακολουθούσαν τον βιασμό της. Στη κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση απασχόλησε τις αρχές έπειτα από την καταγγελία της νεαρής γυναίκας, 27 ετών, ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα, η νεαρή γυναίκα φέρεται να κατέθεσε πως ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, ένας άνδρας 40 ετών, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία τριών φίλων του. Ωστόσο το δρόμο προς τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο Αλβανός για το έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό.

Βιασμός στη Νέα Σμύρνη: Νέα προθεσμία πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για να απολογηθούν

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα

Από την πλευρά τους πάντως οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται - σύμφωνα με πληροφορίες - τις κατηγορίες. Μάλιστα, ο 40χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 27χρονη. Παραδέχεται ωστόσο την χτύπησε και την κούρεψε, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει. Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν νέα προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, προκειμένου να συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης.

Ακόμη αναμένονται και τα αποτελέσματα από την ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο 40χρονος στο σπίτι του. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η υπεράσπιση του κατηγορούμενου από το υλικό αυτό ο ανακριτής θα διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την 27χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share