Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη με τα εσώρουχα

«Θα μας παίξουν οι Ράδιο Αρβύλα»

21 Απριλίου 2021 14:22
Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη με τα εσώρουχα

Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες τη Κόρινθο και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένας από τους συμμετέχοντες, αποφάσισε να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη φορώντας μόνο τα εσώρουχά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα όπως παρατήρησαν τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα δίχως να φοράει ρούχα αλλά μόνο τα εσώρουχά του.

Μάταια προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερά του έτσι ώστε να δείχνει μόνο το πρόσωπό του. Όπως αναφέρει το Hlektra, η εικόνα καταγράφηκε αρκετές φορές δείχνοντας τα εσώρουχά του στους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη με κάποιους από αυτούς να επισημαίνουν πως πρέπει να ντυθεί άμεσα γιατί «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου».

«Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», έλεγαν χαρακτηριστικά με τον δημοτικό σύμβουλο πάντως να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας πως… «δεν πειράζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Κόρινθος: Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε 8χρονο! «Το πρόσωπο του ήταν γεμάτο με αίματα» (Video)

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο, δέχτηκε ένα 8χρονο αγόρι στην Κόρινθο το απόγευμα της Τρίτης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, στην Αθήνα.

Αυτόπτης μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο korinthostv.gr σχετικά με το περιστατικό λέγοντας σοκαρισμένος πως είδε το παιδί και νόμιζε πως «φοράει κόκκινη μάσκα». Ωστόσο, όπως αναφέρει το κόκκινο χρώμα οφειλόταν στο ότι «το πρόσωπο του παιδιού ήταν γεμάτο με αίματα και δε μιλούσε καθώς ήταν σε κατάσταση σοκ».

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για αδέσποτο σκυλί το οποίο κινείται γενικότερα στην περιοχή ενώ φέρεται να έχει εξαπολύσει επιθέσεις και σε άλλους ανθρώπους στέλνοντας μάλιστα ακόμα έναν στο νοσοκομείο.

Επίσης, μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν μια 58χρονη στην Αργεντινή, καθώς είχε βρει φρικτό θάνατο από την επίθεση αδέσποτων σκυλιών, τα οποία την είχα διαμελίσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share