Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νόρα Κατσέλη: Με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο!

Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

21 Απριλίου 2021 11:21
Νόρα Κατσέλη: Με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, η ηθοποιός Νόρα Κατσέλη.

Η 74ρονη ηθοποιός διακομίστηκε χθες το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας 251 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και διαπιστώθηκε εγκεφαλική αιμορραγία. Κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή της και δρομολογήθηκε η χειρουργική αντιμετώπιση της εγκεφαλικής αιμορραγίας σε ιδιωτική κλινική.

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης και ήταν πολύωρη. Πλέον και για τα επόμενα 24ωρα η ασθενής θα παραμείνει στη ΜΕΘ, με τους θεράποντες γιατρούς να αναμένουν με αγωνία την έκβαση της υγείας της, σύμφωνα με το protothema.gr. Επίσης, στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό του κορωνοϊού.

Ποια είναι η Νόρα κατσέλη

Είχε μητέρα την ηθοποιό Αλέκα Κατσέλη, πατέρα το σκηνοθέτη Πέλο Κατσέλη και αδελφή την πολιτικό και οικονομολόγο Λούκα Κατσέλη. Ασχολήθηκε με την πολιτική και υπήρξε εκλεγμένη βουλευτής στην Β' Αθήνας. Μετά ασχολήθηκε με το θέατρο και την ηθοποιία. Έχει μία κόρη τη Σάντρα.

Παράλληλα, διαβάστε για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που είχε βρεθεί σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

Νόρα Κατσέλη

"Με ρώτησε εμένα κανείς πως ζω; Πώς ζει το παιδί μου; Αν είναι άνεργη και αν την συντηρώ;", ανέφερε στο "Ε" και τόνισε ότι πέρασε πολύ άσχημα καθώς όπως είπε οι άνθρωποι του Κώστα Σημίτη της είχαν κλείσει όλες τις πόρτες.

"Το 1985 έμεινα έξω από την πολιτική και έδιωξαν και τον άντρα μου από την πολιτική. Μείναμε δύο άνθρωποι με τα χέρια σηκωμένα και χωρίς ένα ευρώ. Κι εγώ ξαφνικά απέκτησα ρούχα, βαλίτσα και πήγαινα και πουλούσα ρούχα. Τα έχω κάνει όλα" δήλωσε και πρόσθεσε: "Έλεγα στην κόρη μου: “Μην ντρέπεσαι καθόλου. Καθαρίζω τις ωραιότερες σκάλες της Ελλάδας, εσένα δεν θα σου λείψει τίποτα, αποφάσισε τι θες να κάνεις, εγώ γίνομαι τα πάντα και δεν ντρέπομαι για τίποτα”".

Η κ. Κατσέλη τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά:"Και στους άντρες και στην πολιτική όταν φεύγω, φεύγω για τα καλά".

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share