Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

«Ντου» της Αστυνομίας στο Περιστέρι: Σχέδιο για να τελειώσουν τα κορωνοπάρτι

Οι απαράδεκτες εικόνες κινητοποίησαν τις Αρχές, που όμως θέλουν να αποφύγουν... την Νέα Σμύρνη

20 Απριλίου 2021 20:51
«Ντου» της Αστυνομίας στο Περιστέρι: Σχέδιο για να τελειώσουν τα κορωνοπάρτι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε μια νέα επιχείρηση προχώρησε η Αστυνομία στην Αιμίλιου Βεάκη στο Περιστέρι, με τις Αρχές να δραστηριοποιούνται, μετά και την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι, ώστε να σταματήσουν τα κορωνοπάρτι.

Στο σημείο, που αναφέραμε βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να αποκλείσουν την περιοχή για να αποφευχθεί συνωστισμός ατόμων, ενώ πραγματοποιούνται έλεγχοι στους περαστικούς.

Οι εντατικοί έλεγχοι για την αποφυγή «κορονοπάρτι» σε κεντρικές πλατείες της Αθήνας έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από την πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Μάλιστα η περιφρούρηση της πλατείας την περασμένη Παρασκευή, έφερε τη… μεταφορά των κορονοπάρτι σε άλλες πλατείες όπως του Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και στη Βεάκη στο Περιστέρι.

Το σχέδιο της Αστυνομίας για το τέλος των κορωνοπάρτι

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα κυριάρχησε σε χθεσινή σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, δεδομένου ότι επιχειρείται να βρεθεί η χρυσή τομή και αυτό γιατί η επέμβαση της αστυνομίας θα μπορούσε να προκαλέσει φαινόμενα τύπου Νέας Σμύρνης.

Κάπως έτσι, προβλέπεται να δημιουργηθεί το σχέδιο με την ομάδα «ΟΔΟΣ» της Αστυνομίας. Στόχος είναι να λειτουργούν αποτρεπτικά, όταν παρατηρούνται φαινόμενα συνωστισμού και μη τήρησης των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού (μάσκες- κοινωνικές αποστάσεις).

Ποιο lockdown; Κορωνοπάρτι με DJ και φωτοβολίδες στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι! (Video)

Ποιο lockdown; Νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Νέοι διοργανώνουν πάρτι με Dj και φωτοβολίδες και χορεύουν με αποτέλεσμα των συνωστισμό των εκατοντάδων ανθρώπων. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες διοργανώνονται τέτοιου είδους πάρτι καθημερινά, ενώ δε γίνεται κανένας αστυνομικός έλεγχος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share