Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: «Χώθηκε» στην τάξη ο μαθητής χωρίς self test - Συνεχίζονατι τα ευτράπελα στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης (Video)

Ασκήθηκε δίωξη στον πατέρα του

20 Απριλίου 2021 15:14
Θεσσαλονίκη: «Χώθηκε» στην τάξη ο μαθητής χωρίς self test - Συνεχίζονατι τα ευτράπελα στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θεσσαλονίκη: Υπενθυμίζεται πως ο μαθητής της Β' Λυκείου βρέθηκε για δεύτερη μέρα στο 1ο ΓΕΛ Θέρμης χωρίς να κάνει self test. Ο διευθυντής του σχολείου δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα για μάθημα και του ζήτησε να αποχωρήσει, ωστόσο ο μαθητής αρνήθηκε και παρέμεινε αρχικά στον προαύλιο χώρο.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής, Παναγιώτης Μάρκου, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη - και μεταφέρει το thessnews.gr, η αστυνομία βρέθηκε το πρωί στο σχολείο για να μην μπει ο μαθητής μέσα, αλλά εκείνος πήδηξε τον φράχτη και μπήκε.

Ο διευθυντής ανέφερε, μάλιστα, ότι επικοινώνησε με τον πατέρα και είπε πως όταν το παιδί πήγε να αποχωρήσει ο πατέρας του του είπε να μείνει μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής τελικά μπήκε στην τάξη με αποτέλεσμα να βγουν έξω στην αυλή όλοι οι άλλοι μαθητές και να διακοπεί το μάθημα.

Δίωξη στον πατέρα έπειτα από μήνυση του διευθυντή

Ο πατέρας του μαθητή συνελήφθη χθες Δευτέρα, με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ σήμερα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα. Είχε προηγηθεί μήνυση από την πλευρά του διευθυντή, καθώς είχε εξαπολύσει λεκτική επίθεση εις βάρος του κύριου Μάρκου με χυδαίους χαρακτηρισμούς, λέγοντάς τον προδότη και ξεφτίλα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, o άνδρας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση και απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή, και θα οριστεί δικάσιμος.

Την ώρα που αποχωρούσε από τον χώρο των Δικαστηρίων, το μόνο που δήλωσε ήταν «όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share