Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Κυριάκος Φιλίππου του ομίλου ΦΑΓΕ

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο

20 Απριλίου 2021 13:24
Πέθανε ο Κυριάκος Φιλίππου του ομίλου ΦΑΓΕ
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έφυγε από την ζωή ο Κυριάκος Φιλίππου του ομίλου ΦΑΓΕ, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη κατάφεραν να καταστήσουν την ελληνική εταιρεία σε έναν όμιλο με διεθνές αποτύπωμα.

Ο επιχειρηματίας που μαζί με τον αδελφό του, Γιάννη κατάφεραν μέσα στο πέρασμα του χρόνου να καταστήσουν την ελληνική εταιρεία σε έναν όμιλο που “ταξίδεψε” και συνεχίζει να ταξιδεύει τα γαλακτοκομικά προϊόντα του στο εξωτερικό, άφησε σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας.

Η είδηση του θανάτου του Κυριάκου Φιλίππου σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, στους εργαζομένους, τους συνεργάτες του και σε όσους τον γνώριζαν. Ήταν 82 ετών. Επίσης, πλήρης ημερών σε ηλικία 101 ετών έφυγε από τη ζωή ο αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Πλειώνης, ο τελευταίος εν ζωή πιλότος της 335ης Ελληνικής Μοίρας Διώξεως, που έδρασε στη Μέση Ανατολή στα χρόνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον θάνατο του Κυριάκου Φιλίππου αναφέρει τα εξής:

«Εχθές έφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Φιλίππου. Ένας πρωτοπόρος, οραματιστής που άλλαξε τη βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και έφερε το όνομα της ΦΑΓΕ στα πέρατα του κόσμου. Επιστήμονας, δίκαιος εργοδότης, γενναιόδωρος, αιώνιος εξερευνητής του καλλίτερου, αφήνει πίσω του μια κληρονομιά επιχειρηματικού ήθους».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share