Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Δυστύχημα στη Γαύδο: Στην αντεπίθεση ο 40χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ - «Πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες;» (Video)

Απαντήσεις ζητά η μητέρα της Κορίνας - «Θα ήταν ζωντανή»

20 Απριλίου 2021 08:54
Δυστύχημα στη Γαύδο: Στην αντεπίθεση ο 40χρονος οδηγός του μοιραίου ΙΧ - «Πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες;» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δυστύχημα στη Γαύδο: Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, μέσω του ΑΝΤ1, περνά στην αντεπίθεση, ενώ απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η κόρη της Κορίνα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο, ζητά η μητέρα της.

«Πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες;»

«Θα μπορούσαν, με τόσες κουτρουβάλες που πήραμε, να μπούνε όλες οι ταχύτητες. Το ότι ήταν μια δευτέρα δεν λέει τίποτα. Δεν θα έφτανα να βάλω την ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν κατάλαβα, ότι πήγα να την σκοτώσω; Υπάρχουν τέτοιες αμφιβολίες; Ούτε να το διανοηθώ. Ότι τι; Ότι έβαλα πρώτη και έσπρωξα το αυτοκίνητο κάτω; Θα τρελαθούμε; Στο τέλος εγώ δεν έφταιξα, ρε. Για το θάνατο της Κορίνας είναι η αργοπορία. Δεν παύει για την Κορίνα να είχα ειλικρινή, αληθινά αισθήματα, την αγαπούσα την κοπέλα» πρόσθεσε.

«Η Κορίνα που ήταν εκεί δεν μπορεί να μιλήσει, να μας πει τι έγινε. Αυτός λέει ότι θέλει. Από εκεί και πέρα το ερευνά η αστυνομία και ο δικηγόρος» καταλήγει. Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας αναμένει τώρα τις αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Απαντήσεις ζητά η μητέρα της Κορίνας - «Θα ήταν ζωντανή»

Η γυναίκα είναι απαρηγόρητη μετά την αποκάλυψη του ΑΝΤ1 ότι το παιδί της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε τέτοια τραύματα από την πτώση στον γκρεμό, που αν έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο, δεν θα χρειαζόταν παρά μόνο μια παρέμβαση ρουτίνας ακόμη και στα επείγοντα για να σωθεί.

«Το παιδί χάθηκε διότι καθυστέρησε πολύ το ελικόπτερο να πάει και αυτή τη στιγμή θα ήταν ζωντανό, αν είχε φτάσει στο νοσοκομείο και της είχανε τραβήξει με ένα σωληνάκι τα υγρά από το πνευμόνι» τονίζει η μητέρα 28χρονης.

Με μια καρδιά από λουλούδια στο σημείο όπου χάθηκε η Κορίνα και ένα τετράδιο γεμάτο αφιερώσεις και σπαρακτικά λόγια αποχαιρετισμού, 30 φίλοι και συμφοιτητές, σε μια λιτή τελετή στο σημείο της τραγωδίας, είπαν το τελευταίο αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της Γαύδου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share