Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε σε τροχαίο ανιψιός γνωστού τραγουδιστή

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ποδήλατο του άτυχου νεαρού...

19 Απριλίου 2021 13:46
Πέθανε σε τροχαίο ανιψιός γνωστού τραγουδιστή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνο έχει σκορπίσει η είδηση πως ο ανιψιός του τραγουδιστή από τα Διάφανα Κρίνα, Θάνου Ανεστόπουλου πέθανε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής. Οδηγός αυτοκινήτου δεν είδε τον 17χρονο και τους φίλους του που ήταν με τα ποδήλατα και έπεσε πάνω τους.

Πιο συγκεκριμένα όλη η παρέα του ανήλικου έφυγε από φιλικό σπίτι για να πάνε σε ένα άλλο, όταν στη διαδρομή πέρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα ένα αυτοκίνητο, τον παρέσυρε και τον σκότωσε ακαριαία. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση ότι ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στα Πατήσια.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το θάνατο του ανιψιού του Θάνου Ανεστόπουλου

«Ήταν ξημερώματα Κυριακής, γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν ο 17χρονος μαζί με την παρέα του που ήταν όλοι με τα ποδήλατά τους. Είχαν φύγει από ένα σπίτι φιλικό και πήγαιναν σε ένα άλλο για να παίξουν παιχνίδια στον υπολογιστή όπως μας είπαν οι φίλοι του.

Τα παιδιά είχαν κατεύθυνση από την Αθήνα προς τα Μέγαρα και εδώ σε αυτό το σημείο ένα αυτοκίνητο ο οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα δεν πρόσεξε; δεν είδε τα παιδιά; Έπεσε πάνω στο ποδήλατο του 17χρονου.

Πέθανε σε τροχαίο ανιψιός γνωστού τραγουδιστή

Όπως περιγράφουν οι φίλοι του, το ποδήλατο του 17χρονου πολτοποιείται, το παιδί αρχίζει να πετιέται στον αέρα πάνω στο παρμπρίζ μέχρι που μπαίνει κάτω από το αυτοκίνητο, ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και για όλη αυτή τη διαδρομή 100-150 μέτρα μέχρι το σημείο που είναι τα λουλούδια βρίσκεται το παιδί κάτω από τις ρόδες του οδηγού. Εκεί ακινητοποιείται το αυτοκίνητο του οδηγού, το παιδί πλέον είναι από κάτω.

Τρέχουν σοκαρισμένοι οι φίλοι του. Ειδοποιούν το ΕΚΑΒ αλλά είναι αργά, το παιδί έχει ξεψυχήσει. Παίρνουν τη σωρό του και κάνουν ότι μπορούν αλλά δυστυχώς για τον 17χρονο Θάνο όλα είχαν σβήσει», είπε ο δημοσιογράφος παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ.

Ποιος είναι ο Θάνος Ανεστόπουλος

Ο Θάνος Ανεστόπουλος ήταν Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την συμμετοχή του στο ροκ συγκρότημα Διάφανα Κρίνα, του οποίου υπήρξε και ιδρυτής. Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 3 Φεβρουαρίου του 1967 και απεβίωσε στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 από καρκίνο. Ο ίδιος είχε ανακοινώσει την ασθένειά του μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook το 2015.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share