Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγινε διαμαρτυρία στην Πλατεία Βαρνάβα λόγω της παρουσίας των αστυνομικών (photo)

Ανάμεσά τους διαδηλώνουν και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου

18 Απριλίου 2021 19:21
Έγινε διαμαρτυρία στην Πλατεία Βαρνάβα λόγω της παρουσίας των αστυνομικών (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορωνοϊός: Πολλά είναι τα άτομα, ανάμεσα τους μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, που έχουν μαζευτεί στην πλατεία Βαρνάβα και διαμαρτύρονται για την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων. Τα μέλη της ομάδας «ΟΔΟΣ» που περιφρουρούν το χώρο έχουν λάβει εντολή να μην εμπλακούν με τους διαδηλωτές και αυτή τη στιγμή παρατηρούν από κοντινή απόσταση τα όσα διαδραματίζονται εντός της πλατείας.

Να σημειωθεί ότι το ΚΚΕ σε σχετική ανακοίνωση της κομματικής οργάνωσης κάλεσε την κυβέρνηση να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις από την περιοχή της πλατείας και ζήτησε από τους πολίτες της περιοχής να διεκδικήσουν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ωστόσο νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε σε σπίτι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χλευάζοντας μάλιστα και την αστυνομία.

Έκρυθμη η ατμόσφαιρα στην Πλατεία Βαρνάβα λόγω της παρουσίας των αστυνομικών

Κορωνοπάρτι στην Κυψέλη με Dj: Συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 άτομα! (Video)

Οργανωμένο κορωνπάρτι πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κυψέλης με Dj, με πάνω από 500 άτομα να δίνουν το παρών! Συγκεκριμένα, απίστευτες καταστάσεις έγιναν χθες στην πλατεία της Κυψέλης, όπου εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε ένα υπαίθριο κορωνοπάρτι με Dj, ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο.

Η κατάσταση αυτή επικράτησε πολύ ώρα στην πλατεία όπου το πλήθος αγνούσε τα μέτρα και απολάμβανε μουσικές και αλκοόλ σε μικρές και μεγάλες παρέες οι οποίες δεν τηρούσαν καμία απόσταση. Παράλληλα, νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε σε σπίτι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χλευάζοντας μάλιστα και την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε από κάποιους και το νέο διιαδόθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο από κόσμο στην πλατεία.

Ποιο lockdown; Κορωνοπάρτι με DJ και φωτοβολίδες στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι!

Ποιο lockdown; Νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Νέοι διοργανώνουν πάρτι με Dj και φωτοβολίδες και χορεύουν με αποτέλεσμα των συνωστισμό των εκατοντάδων ανθρώπων. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες διοργανώνονται τέτοιου είδους πάρτι καθημερινά, ενώ δε γίνεται κανένας αστυνομικός έλεγχος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share