Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρίκαλα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Διερευνώνται οι ακριβείς της πτώσης

18 Απριλίου 2021 18:21
Τρίκαλα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρίκαλα: Την τελευταία της πνοή φαίνεται πως άφησε μια 88χρονη γυναίκα στα Τρίκαλα, καθώς έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μπάρας. Η πτώση της από τον δεύτερο όροφο αποδείχθηκε μοιραία για την ηλικιωμένη. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι ακριβείς συνθήκες της πτώσης διερευνώνται, αν και αποδίδονται σε πιθανή ζάλη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα. Ωστόσο θρήνος επικρατεί και στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά το θάνατο του ζωγράφου Θοδωρή Κεμίδη.

Τρίκαλα: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Πήλιο: Νεκρός 61χρονος άνδρας που έπεσε σε ρέμα 2,5 μέτρων

Πήλιο: Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 61χρονος άνδρας στην Κουκουράβα Πηλίου. Ο άνδρας εντοπίστηκε από περαστικό σε ρέμα βάθους 2,5 μέτρων. Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βόλου έφτασαν στο σημείο με τέσσερις πυροσβέστες, ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατο του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος έκοβε καλαμιές στην περιοχή, όταν υπό άγνωστες συνθήκες έπεσε στο ρέμα. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου της Ζωής Σαράντη.

Πήλιο: Νεκρός 61χρονος άνδρας που έπεσε σε ρέμα 2,5 μέτρων

Τραγωδία στην Κρήτη: 40χρονος είχε δηλωθεί εξαφανισμένος και βρέθηκε νεκρός μετά από τροχαίο

Τραγωδία στην Κρήτη: Δυστυχώς τραγικό τέλος φαίνεται πως είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 40χρονου, τα ίχνη του οποίου, είχαν χαθεί καθώς βρέθηκε νεκρός σε δύσβατο σημείο. Πιο συγκεκριμένα όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν ο πατέρας του 40χρονου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση του γιου του λέγοντας πως τα ίχνη του έχουν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες οι οποίες έληξαν σήμερα το μεσημέρι καθώς ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός σε χαντάκι στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Μπαλί. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 40χρονος έφυγε με μία φίλη του για να κάνει βόλτα με τη μηχανή. Ωστόσο, άγνωστο πότε, την ώρα που βρισκόταν στο Μπαλί έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι έπεσαν στο χαντάκι.

Ο άτυχος 40χρονος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ η φίλη του τραυματίστηκε βαριά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την μεταφέρει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές ερευνούν το πότε έγινε το τροχαίο καθώς εικάζεται πως μπορεί να έγινε και χθες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share