Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: «Τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» - Τα νέα στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία (Video)

Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

18 Απριλίου 2021 13:56
Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: «Τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» - Τα νέα στοιχεία που «δείχνουν» δολοφονία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Για προσπάθεια κουκουλώματος έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας του πρώην υπουργού, σχολιάζοντας τη δήλωση δεύτερου αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής αναφέρθηκε σε «δολοφονική επίθεση».

Όπως είπε ο δικηγόρος Μανώλης Φωτάκης η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο ναδίρ. «Όλοι σιγοψιθυρίζουν τα ονόματα αυτών των κυρίων που προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εις βάρος του Σήφη Βαληράκη, βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομερή προσπάθεια κουκουλώματος» ανέφερε ο κ. Φωτάκης.

Δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στο τοπικό λιμενικό τμήμα και να τους διώχνουν και ότι αυτή ήταν δουλειά της προανάκρισης.

«Τη στιγμή που υπάρχουν τεχνικά μέσα, κάμερες, τηλεφωνικές επικοινωνίες, και 24 μήνες δεν έχουν γίνει αυτά τα πράγματα, έχει διαταχθεί τεχνική έκθεση από το Φλεβάρη και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτή η τεχνική έκθεση» σημείωσε.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο πρώτος αυτόπτης μάρτυς δεν είδε ολόκληρο το περιστατικό και όταν το βράδυ της Παρασκευής άκουσε τι έγινε αμέσως τηλεφώνησε σε λιμενικό με ηχητικό μήνυμα που υπάρχει και του λέει "θέλω να δώσω κατάθεση είδα πράγματα" του απάντησαν ότι λείπει ο λιμενάρχης.

«Την επόμενη μέρα πηγαίνει στο λιμενικό τμήμα του λέει τι είδε και δεν του πήραν κατάθεση, μετά από παρέμβαση του συναδέλφου δικηγόρου έδωσε τελικά κατάθεση» ανέφερε ο κ. Φωτάκης.

Συνέχισε εκτιμώντας ότι υπάρχει φόβος δεν ανοίγουν τα στόματα. «Υπάρχουν οι δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις οι οποίες ταυτίζονται και μιλάνε για 15 κακώσεις στο σώμα του, δε μιλάνε για προπέλα, έρχεται τώρα ο μάρτυς και καταθέτει δημόσια από πού προήλθαν αυτές οι κακώσεις… Να δούμε πότε θα κινηθεί η διαδικασία να συλληφθούν οι δράσεις. Εγώ θα περιμένω».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share