Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Θρίλερ στον Ωρωπό: Διασωληνωμένος 13χρονος που τον πλάκωσε φρέζα

Ποια η κατάστασή του;

17 Απριλίου 2021 13:14
Θρίλερ στον Ωρωπό: Διασωληνωμένος 13χρονος που τον πλάκωσε φρέζα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δραματική εξέλιξη είχε το «παιχνίδι» ενός 13χρονου με μια φρέζα στον Ωρωπό το πρωί του Σαββάτου. Το αγόρι προσπάθησε να κόψει τα χόρτα στον κήπο του σπιτιού και βρέθηκε κάτω από το μηχάνημα, το οποίο του προκάλεσε βαρύτατα τραύματα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε και έσπευσε άμεσα μετέφερε τον 13χρονο αρχικά στο ΚΑΤ, όπου και διασωληνώθηκε, και στη συνέχεια στο Παίδων για να συνεχιστεί η νοσηλεία του. Ενώ, ακόμα ένας θάνατος από κορωνοϊό συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Πάτρας!

Διασωληνωμένος 13χρονος στον Ωρωπό

Κορωνοϊός: Συναγερμός από τον καθηγητή Παυλάκη - «Περιμένουμε 100 θανάτους καθημερινά - Θα ζήσουμε εβδομάδα παθών μέχρι το Πάσχα»

Κορωνοϊός: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο γιατρός-ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης, αναφορικά με το πιθανό άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό, αλλά και την κανονική λειτουργία του λιανεμπορίου.

«Πρέπει να πέσουν τα κρούσματα κατακόρυφα»

Δυσοίωνες οι προβλέψεις από την πλευρά του κ. Παυλάκη, καθώς αναφέρει ότι έρχονται «100 θάνατοι επί καθημερινής βάσης, καθότι κάθε άνοιγμα είναι κίνδυνος να χειροτερέψει η κατάσταση.

Το κράτος χρειάζεται να βάλει κανόνες. Το πρώτο μας καθήκον είναι να ρίξουμε τα κρούσματα. Αν γίνει αυτό μπορεί να ελπίζουμε σε ένα καλό Πάσχα και καλό καλοκαίρι, αν όχι ο ιός θα σέρνεται».

«Εβδομάδα παθών διαρκείας μέχρι το Πάσχα»

Ο γιατρός-ερευνητής διευκρινίζει ότι με «κάθε άνοιγμα δραστηριότητας ελλοχεύει ο κίνδυνος να επιβαρυνθεί περισσότερο η κατάσταση». Ωστόσο, έκανε κατανοητό ότι δεν επιθυμεί να δει τα μαγαζιά να ξανακλείσουν. «Κάτι τέτοιο θα είναι πισωγύρισμα» είπε με νόημα ο κ. Παυλάκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share