Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Αυτός είναι ο 25χρονος δράστης

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου

17 Απριλίου 2021 12:55
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Αυτός είναι ο 25χρονος δράστης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 17.04.2021, ο 25χρονος που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον εγκύου γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

Ο άνδρας συνελήφθη από το βράδυ της Παρασκευής, 16.04,2021, για ναρκωτικά καθώς το αυτόφωρο για την επίθεση με το καυστικό υγρό είχε παρέλθει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα σε διαμέρισμα στην Αθήνα. Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη

Ο 25χρονος μόλις κατάλαβε ότι οι έρευνες επικεντρώθηκαν πάνω του, προσπαθούσε να κρυφτεί για να αποφύγει τη σύλληψη. Το σπίτι στο οποίο συνελήφθη δεν είναι το σπίτι του, είναι κάποιου γνωστού του, ο οποίος και του προσέφερε καταφύγιο.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: «Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...» - Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες (Video)

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε χθες μια 25χρονη έγκυος στην Κυψέλη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό όταν βρέθηκε αντιμέτωπη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα που την ακινητοποίησε.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής για την επίθεση με καυστικό υγρό

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι του οικισμοί «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» κάτοικος της περιοχής.

«Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία» πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share