Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Λήμνο: Πέθανε 23χρονος στρατιώτης μέσα σε θάλαμο!

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

17 Απριλίου 2021 11:16
Θρήνος στη Λήμνο: Πέθανε 23χρονος στρατιώτης μέσα σε θάλαμο!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στρατιώτης 23 ετών έφυγε από τη ζωή σε μονάδα της Λήμνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο στρατιώτης ξεψύχησε ενώ κοιμόταν στο θάλαμο του.

Ο στρατιώτης καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη και είχε συμπληρώσει δύο μήνες θητείας. Δεν είχε αναφέρει κανένα πρόβλημα υγείας. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Επίσης, ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, καθώς ένας 43χρονος στρατιωτικός βρήκε τραγικό θάνατο.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021, o Στρατιώτης Μ.Γ., 2021 Β΄ ΕΣΣΟ, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Λήμνου, 23 ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός του θαλάμου, κατά τη διαδικασία έγερσης για ανάληψη υπηρεσίας.

Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Σοκ στο Βόλο: Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος στρατιώτης

Σοκ προκαλείται στο Βόλο, καθώς ένας 22χρονος στρατιώτης, που υπηρετούσε στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο, που έγινε χθες (12/2) στο δρόμο προς Αμαλιάπολη στον Αλμυρό λίγο πριν τις 18.00.

Ο 22χρονος σύμφωνα με πληροφορίες επιχείρησε αναστροφή στο οδόστρωμα, ενώ πίσω του ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο. Ο 56χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός φαντάρος και να τον τραυματίσει βαρύτατα.

Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος στρατιώτης

Θρήνος με το θάνατο του 22χρονου στρατιώτη στο Βόλο

Ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο παρέλαβε τον άτυχο 22χρονο, αλλά καθ’ οδόν προς το Κέντρο Υγείας, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κατέληξε, με έναν 30χρονο ποδοσφαιριστή επίσης να χάνει με παρόμοιο τρόπο τη ζωή του.

Ο 22χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήταν οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης στο 521 Τάγμα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share