Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Κορωνοπάρτι στην Κυψέλη με Dj: Συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 άτομα! (Video)

Εκατοντάδες άτομα χωρίς μάσκες και μέτρα παρτάρουν με μουσικές σαν να μην υπάρχει αύριο

17 Απριλίου 2021 07:06
Κορωνοπάρτι στην Κυψέλη με Dj: Συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 άτομα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οργανωμένο κορωνπάρτι πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Κυψέλης με Dj, με πάνω από 500 άτομα να δίνουν το παρών! Συγκεκριμένα, απίστευτες καταστάσεις έγιναν χθες στην πλατεία της Κυψέλης, όπου εκατοντάδες άτομα είχαν συγκεντρωθεί σε ένα υπαίθριο κορωνοπάρτι με Dj, ποτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο.

Η κατάσταση αυτή επικράτησε πολύ ώρα στην πλατεία όπου το πλήθος αγνούσε τα μέτρα και απολάμβανε μουσικές και αλκοόλ σε μικρές και μεγάλες παρέες οι οποίες δεν τηρούσαν καμία απόσταση. Παράλληλα, νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε σε σπίτι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χλευάζοντας μάλιστα και την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βραδιά φέρεται να οργανώθηκε από κάποιους και το νέο διιαδόθηκε άμεσα με αποτέλεσμα να προκληθεί το αδιαχώρητο από κόσμο στην πλατεία.

Ποιο lockdown; Κορωνοπάρτι με DJ και φωτοβολίδες στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι!

Ποιο lockdown; Νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Νέοι διοργανώνουν πάρτι με Dj και φωτοβολίδες και χορεύουν με αποτέλεσμα των συνωστισμό των εκατοντάδων ανθρώπων. Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται έντονα, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες διοργανώνονται τέτοιου είδους πάρτι καθημερινά, ενώ δε γίνεται κανένας αστυνομικός έλεγχος.

Κορωνοπάρτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: Κοπέλες πήδηξαν από μπαλκόνι 4ου ορόφου

“Βροχή” πέφτουν τα πρόστιμα σε εκείνους που δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και εκτός από χρηματικά ποσά, ενδιαφέρουν έχουν και πολλές από τις παραβάσεις που καταγράφονται από τις Αρχές. Όπως αυτή η περίπτωση, με κορωνο-πάρτι σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετέχοντες του πάρτι, αποφάσισαν να πηδήξουν από το μπαλκόνι του διαμερίσματος σε διπλανό μπαλκόνι, για να μην πληρώσουν πρόστιμο!

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, το πάρτι γινόταν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μέσα στο οποίο βρίσκονταν 8 άτομα, ηλικίας 25 με 30 ετών. Το διαμέρισμα μάλιστα, βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της ΝΔ.

Κορωνοπάρτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Από το θόρυβο που προκλήθηκε λόγω του πάρτι και τη δυνατή μουσική, γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν πήγαν οι αστυνομικοί εκεί, σύμφωνα με το MEGA, o ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έβγαλε στο μπαλκόνι 2 κοπέλες με σκοπό να πηδήξουν στο διπλανό μπαλκόνι για να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Τελικά και οι 8 παρευρισκόμενοι πλήρωσαν από 300 ευρώ πρόστιμο ο καθένας ενώ ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, θα πληρώσει 3.000 ευρώ.

Δυστυχώς, είναι μόνο μία από τις χιλιάδες παραβάσεις που καταγράφονται, σε ολόκληρη τη χώρα ενώ σε πολλές περιπτώσεις γίνονται και συλλήψεις. Μόνο το τελευταίο 24ωρο έχουν συλληφθεί 17 άνθρωποι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share