Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης

Ήταν πρώην της και ήθελε να τα ξαναβρούν!

16 Απριλίου 2021 23:20
Επίθεση με καυστικό υγρό: Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της υπόθεσης της επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, αφού η Αστυνομία συνέλαβε τον άνθρωπο, που φέρεται να έριξε το υγρό και να τραυμάτισε την 25χρονη έγκυο.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ο λόγος που ο... πρώην επιτέθηκε στην 25χρονη

Πρόκειται για έναν 25χρονο, με τον οποίο το θύμα διατηρούσε ερωτική σχέση πριν από δύο χρόνια. Σύμφωνα με την κατάθεση της 25χρονης, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και το βράδυ της Παρασκευής, 16 Απριλίου, συνέλαβαν τον 25χρονο μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτή την ουσία έριξε ο δράστης στην έγκυο - Κοντά στο να τον βρει η Αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στην φόρα σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, με την Αστυνομία να ετοιμάζεται να βρει τον δράστη, αναζητώντας και το παρελθόν της εγκύου.

Σχετικά με το ποια ήταν η ουσία, φαίνεται πως επρόκειται για πανί εμποτισμένο με χλωρίνη. Σύμφωνα με τον Alpha, από τις αναλύσεις προέκυψε αυτό το συμπέρασμα.

Η νεαρή πιθανότατα θα πάρει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» το επόμενο διάστημα. Οι αστυνομικοί θα της πάρουν κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πολλές απορίες όπως το πώς βρέθηκε σε μία τόσο ερημική περιοχή σε ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, αναζητούν τον άνδρα με τον οποίο είχε συλληφθεί μαζί στο παρελθόν. Τον κύκλο επαφών, πιθανές προσωπικές αντιπαραθέσεις, τον λόγο που βρισκόταν τέτοια προχωρημένη ώρα σε απομονωμένη περιοχή στα Τουρκοβούνια, αλλά και την πιθανότητα απρόσμενης «τυχαίας» συνάντησης εξέταζαν τις προηγούμενες ημέρες τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., επιχειρώντας να εντοπίσουν τον δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος της 25χρονης κοπέλας στην Κυψέλη, με τον δράστη να φαίνεται γνωστός της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share