Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζαχάρω: Νεκρός 67χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία!

16 Απριλίου 2021 15:58
Ζαχάρω: Νεκρός 67χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Ζαχάρως, καθώς ένας άνδρας 67 ετών έχασε την ζωή του στον Κακόβατο, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το τρακτέρ το οποίο οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από αυτό.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν όμως αργά. Ο άνδρας διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Ζαχάρως, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 67χρονος είχε καταγωγή από την Βουλγαρία, και μαζί με την Γερμανίδα σύζυγο του, έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνιμα στον Κακόβατο. Ωστόσο σοκ προκαλεί και η είδηση του θανάτου 37χρονης με το αγέννητο παιδί της στην Αλεξανδρούπολη.

Ζαχάρω: Νεκρός 67χρονος που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 43χρονος στρατιωτικός

Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, καθώς ένας 43χρονος στρατιωτικός βρήκε τραγικό θάνατο, έπειτα από βουτιά από τον 5ο όροφο της κατοικίας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ο 43χρονος -υπολοχαγός στον βαθμό και πατέρας δύο παιδιών- πέθανε ακαριαία και εντοπίστηκε από περαστικό στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε 43χρονος στρατιωτικός

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος πέθαναν από κορωνοϊό

Πατέρας και γιος έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό στη περιοχή Λητή της Θεσσαλονίκης. Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού από την οικογενειακή τραγωδία, ενώ όλοι κάνουν λόγο για τις καλές πράξεις του πατέρα. Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες που εκτυλίσσονται καθημερινά λόγω του κορωνοϊού. Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο για πατέρα και γιό από τη Λητή, οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή με διαφορά ελάχιστων ωρών.

Όπως αναφέρει το lagadas, oι δυο τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, ενώ και συγγενικά τους πρόσωπα προσβλήθηκαν από τον ιό, προκαλώντας αναστάτωση στην κοινωνία του χωριού. Ο 51χρονος γιος έφυγε χθες (15/4) από τη ζωή, επιβαρυμένος και με άλλα προβλήματα υγείας, ενώ λίγες ώρες αργότερα τον ακολούθησε ο 77χρονος πατέρας του, ο οποίος φρόντιζε τον αγαπημένο του γιο όλη τη ζωή του λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιδημιολογική εικόνα στη Λητή έχει βελτιωθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, καθώς μέχρι και πριν από ένα μήνα περίπου 30 κάτοικοι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοιό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share