Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα με δυο νεκρούς

Έπεσαν από ύψος 10 μέτρων

16 Απριλίου 2021 13:21
Τραγωδία στην Κοζάνη: Εργατικό ατύχημα με δυο νεκρούς

Τραγωδία στην Κοζάνη με δυο νεκρούς στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.

Οι δυο άτυχοι άνδρες έχασαν τις ζωές στους στον πύργο ψύξεως, καθώς έπεσαν από ύψος δέκα μέτρων. Οι πρώτες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ίσως κόπηκε το συρματόσχοινο.

Το ατύχημα έγινε κατά την διάρκεια όπου πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού/βαφής, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων. Παράλληλα, διαβάστε για το εργατικό ατύχημα στο Φάληρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες, πληροφορίες, πρόκειται για εργαζόμενους σε εταιρία από χώρα του εξωτερικού, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητες των νεκρών.

Οι σοροί των δυο άτυχων εργαζόμενων παραμένουν στο χώρο, καθώς σε λίγο φτάνουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός άνδρας που έπεσε από τον δεύτερο όροφο εμπορικού (Video)

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη Γλυφάδα, καθώς ένας ηλικιωμένος άνδρας έπεσε από τον 2ο όροφο εμπορικού κέντρου. Η εκπομπή «Το Πρωινό» εξασφάλισε και μετέδωσε ένα αποκλειστικό βίντεο με τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να σώσουν τη ζωή του 70χρονου άνδρα.

Η θανάσιμη πτώση σημειώθηκε λίγο μετά τις 15:00, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και έφθασε ασθενοφόρο σε λίγα λεπτά μαζί με την Αστυνομία. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του. Παράλληλα σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 36χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share