Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χαμός στη Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών

Συναγερμός!

16 Απριλίου 2021 07:50
Χαμός στη Νέα Ερυθραία: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, περίπου δέκα λεπτά μετά τη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Αγίων Σαράντα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν δύο ύποπτα άτομα, που φορούσαν full-face, πάνω σε μοτοσυκλέτα.

Οι αστυνομικοί τους έκαναν σινιάλο να σταματήσουν, τότε οι επιβαίνοντες στη μηχανή, πυροβόλησαν εναντίον των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Μετά ανέπτυξαν ταχύτητα, εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Να τονίσουμε ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή φθορές, ενώ στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν 3 κάλυκες. Στο σημείο, να σας θυμίσουμε, ότι είχαμε πυροβολισμούς και στο Παρίσι, πριν από μερικές μέρες.

Δείτε το βίντεο:

Αστυνομικοί πυροβολούν γυναίκα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τις ΗΠΑ βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού αυτό δείχνει μια γυναίκα, που επιτίθεται με μαχαίρι σε αστυνομικό και ο συνάδελφός του την πυροβολεί.

Η 33χρονη Αριέλα Κρόφορντ περπατούσε σε δρόμο στην Άλτα Σιέρα της Νεβάδα μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της όταν ο βοηθός σερίφη Κάλεμπ Τοντερέαν την πλησίασε. Κάτοικος της περιοχής είχε καλέσει την αστυνομία αναφέροντας ότι μία γυναίκα περπατά στη μέση του δρόμου εν μέσω μεγάλης κίνησης, σημείωσαν οι αρμόδιοι του γραφείου του σερίφη, με ένα άγριο έγκλημα επίσης να έχει συμβεί στην χώρα.

Αστυνομικοί πυροβολούν γυναίκα που τους επιτέθηκε με μαχαίρι

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share