Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μια ανάσα από τη σύλληψη του δράστη - Ο βασικός ύποπτος (Video)

Στο παρελθόν της 25χρονης η απάντηση

15 Απριλίου 2021 23:54
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Μια ανάσα από τη σύλληψη του δράστη - Ο βασικός ύποπτος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία ανάσα από την εξιχνίαση της επίθεσης με καυστικό υγρό την οποία δέχθηκε η 25χρονη κοπέλα το βράδυ της Κυριακής στην Κυψέλη, φαίνεται πως είναι η ασφάλεια Αθηνών.

Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος είναι Έλληνας, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ που χειρίζονται την υπόθεση, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται ότι δεν έχει προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τον τόπο κατοικίας του και δεν έχει προσπαθήσει να αλλάξει την καθημερινότητά του με σκοπό να μην στρέψει πάνω του το βλέμμα της αστυνομίας.

Στο παρελθόν της 25χρονης η απάντηση για την επίθεση με καυστικό υγρό

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, τα στοιχεία και οι πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ασφάλεια, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχει και ποινικό παρελθόν, είναι το άτομο το οποίο βρίσκεται πίσω από την επίθεση της 25χρονης.

Συλλέγουν ακόμη περισσότερα στοιχεία, και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη έρευνα της αστυνομίας και της ασφάλειας Αθηνών και να υπάρξουν συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται πως το αυτόφωρο για την επίθεση σε βάρος της 25χρονης έχει περάσει και δεν μπορεί να συλληφθεί για αυτό το αδίκημα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξει σύλληψη για άλλη υπόθεση, καθώς φαίνεται πως το συγκεκριμένο άτομο έχει ποινικό παρελθόν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share