Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Γλυφάδα: Δείτε εικόνες από την νέα όψη της παραλίας

Εντυπωσιακές αλλαγές

15 Απριλίου 2021 15:50
Γλυφάδα: Δείτε εικόνες από την νέα όψη της παραλίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δήμος Γλυφάδας προχώρησε σε εντυπωσιακές αλλαγές στην παραλία εν όψει καλοκαιριού.

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media με την νέα όψη της παραλίας. Όπως θα δείτε νέες ομπρέλες και άμμος είναι μερικά από αυτά που θα δουν φέτος το καλοκαίρι όσοι επισκεφθούν την παραλία. Δείτε ποια παραλία βρίσκεται 45 λεπτά από την Αθήνα.

Η νέα εικόνα της παραλίας της Γλυφάδας

Γλυφάδα: Νέες ομπρέλες στην παραλία

Γλυφάδα: Ανανεώθηκε η παραλία

Το μήνυμα του δημάρχου

«Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η Γλυφάδα με ζωγραφιά ! Δεν σας γελάνε τα μάτια σας: Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία μας σήμερα το μεσημέρι ! Βραβευμένη όλα τα τελευταία χρόνια με Γαλάζια Σημαία, η παραλία της Γλυφάδας είναι πανέτοιμη για τη φετινή χρονιά, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά. Την καθαρίσαμε, τη νοικοκυρέψαμε, βάλαμε ομπρέλες παντού (με απόσταση δέκα μέτρων η μία από την άλλη), ρίξαμε φρέσκια άμμο, την περιποιηθήκαμε όπως κάθε χρόνο.

Και φέτος είναι καλύτερη από ποτέ ! Η περίοδος αυτή έχει πολλές σκοτούρες. Είναι δύσκολη, ζόρικη και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να τελειώσει η μεγάλη περιπέτεια της πανδημίας. Εμείς βάζουμε το λιθαράκι μας για να φέρουμε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε, για να προσφέρουμε στους κατοίκους και επισκέπτες της Γλυφάδας μια ανάσα δροσιάς, αισιοδοξίας, ξεγνοιασιάς.

Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά και όλους όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα που βλέπετε. Ευχαριστώ τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες. Από το 'δρόμο των ποιητών μέχρι την παραλία μας και από άκρη σε άκρη της πόλης η Γλυφάδα μας συνεχίζει να ομορφαίνει. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα» έγραψε στο facebook ο Γιώργος Παπανικολάου όπου δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share