Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Δυστύχημα στην Γαύδο: Απίστευτη αποκάλυψη για το αυτοκίνητο που θα ρίξει φως στο θάνατο της Κορίνας

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με «κουμπωμένη» δευτέρα

15 Απριλίου 2021 13:20
Δυστύχημα στην Γαύδο: Απίστευτη αποκάλυψη για το αυτοκίνητο που θα ρίξει φως στο θάνατο της Κορίνας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δυστύχημα Γαύδος: Συνεχίζεται η έρευνα στο αυτοκίνητο του συντρόφου της Κορίνας που βρέθηκε στον γκρεμό και της κόστισε την ζωή της, φέρνει νέα στοιχεία στο φως.

Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι το χειρόφρενο ήταν πολύ καλά «δεμένο», αλλά από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων ήταν «κουμπωμένη» η δευτέρα.

Δυστύχημα Γαύδος: Νέα στοιχεία για το αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με δευτέρα

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zarpanews, η εξέταση του μοιραίου αυτοκινήτου, έδειξε ότι στο κιβώτιο ταχυτήτων είχε μπει η δεύτερη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτήματα, πώς είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ήταν σταματημένο με χειρόφρενο, να βρίσκεται με δευτέρα "κουμπωμένη” στο σασμάν, χωρίς χειρόφρενο.

Ταυτόχρονα, η πλευρά της οικογένειας θέτει το ερώτημα, γιατί, ενώ οι αρχές είχαν ενημερωθεί για το ατύχημα από νωρίς το πρωί και ενώ η ομάδα των διασωστών ήταν έτοιμη, η εντολή να πετάξει το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στη Γαύδο καθυστέρησε για ώρες και πέταξε τελικά χωρίς τους διασώστες.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρέπει να γίνει σαφές, τίνος ευθύνη ήταν να δοθεί αυτή η εντολή και ποιος ήταν εκείνος που τελικά την έδωσε, μερικές ώρες αργότερα, με μοιραία αποτελέσματα για τη ζωή της Κορίνας.

«Έχω εντολή να εντοπιστούν και να αποδοθούν ευθύνες και το θέμα θα φτάσει ακόμα και μέχρι τον Άρειο Πάγο, αν χρειαστεί», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας , ο οποίος αναμένεται να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση και προκαταρτική εξέταση μαρτύρων, για να ληφθούν καταθέσεις για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Τα όποια στοιχεία προκύψουν, θα αξιολογηθούν από την πλευρά της οικογένειας, η οποία θέλει να έχει απόλυτα καθαρή εικόνα για το πώς έχασε τη ζωή της η αγαπημένη τους κόρη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share