Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Πέθανε ο άνδρας της και ανέλαβε παράνομα το ιατρείο του

Συνελήφθη μετά τις καταγγελίες

15 Απριλίου 2021 10:16
Απίστευτο! Πέθανε ο άνδρας της και ανέλαβε παράνομα το ιατρείο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα απάτη στην Κρήτη, αυτή τη φορά από μια 48χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες, ότι διατηρούσε παράνομα το ιατρείο του συζύγου της, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή.

Ο σύζυγός της ήταν ομοιοπαθητικός και πέθανε το 2019 και από τότε η 48χρονη χωρίς να έχει άδεια ή πτυχίο, αποφάσισε να συνεχίσει να λειτουργεί το γραφείο του.

48χρονη δούλευε παράνομα το ιατρείο του πεθαμένου άντρα της

Πώς έγινε η σύλληψή της

Την περασμένη Τρίτη, αστυνομικός έχοντας κλείσει ραντεβού, πήγε στο ιατρείο που βρίσκεται σε περιοχή των Χανίων, προσποιούμενος ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Στη διάρκεια της εξέτασης αποκάλυψε στη 48χρονη την ιδιότητα του και ακολούθησε έλεγχος από άνδρες της ίδιας υπηρεσίας που βρίσκονταν κοντά στο ιατρείο.

Η γυναίκα συνελήφθη, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας του ιατρείου, ούτε και πτυχίο ομοιοπαθητικού γιατρού. Μάλιστα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, στον έλεγχο που διενήργησαν βρήκαν ιατρικά εργαλεία, χειρόγραφα ιστορικά ασθενών και διάφορα σκευάσματα ομοιοπαθητικής τα οποία και κατέσχεσαν.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Χανίων, κατηγορούμενη για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, λειτουργία ιατρείου χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, καθώς και για φορολογικές παραβάσεις. Ο εισαγγελέας της όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη.

Έτσι δρούσε δυο χρόνια

Η 48χρονη εισέπραττε από κάθε πελάτη από 40-50 ευρώ ενώ, προκειμένου να διατηρήσει την πελατεία του αποβιώσαντα συζύγου της, κράτησε την ταμπέλα με το όνομα του στην είσοδο αναφέρει το neakriti.gr.

Μάλιστα, απολογούμενη στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου υποστήριξε ότι επειδή ήταν δεμένη με τους πελάτες του συζύγου της, καθώς όσο ήταν στη ζωή τον βοηθούσε στο ιατρείο, συνέχισε να παρέχει υπηρεσίες γνωρίζοντας από ομοιοπαθητική.

Ο χρόνος για να δοθεί τέλος στη δράση της άρχισε να μετρά αντίστροφα από τη στιγμή που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες. Αρχικά διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη δεν ήταν εγγεγραμμένη στον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων. Πολύ γρήγορα οι ενδείξεις έγιναν αποδείξεις και η συνταξιούχος στρατιωτική οδοντίατρος πιάστηκε στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών με την υπόθεση να παίρνει πια τη δικαστική οδό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share