Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρή η Κατερίνα Σπυριδάκη - Πέθανε από κορωνοϊό χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα

Σε ηλικία 57 ετών

14 Απριλίου 2021 11:57
Νεκρή η Κατερίνα Σπυριδάκη - Πέθανε από κορωνοϊό χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία στην Αμφιλοχία η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Σπυριδάκη σε ηλικία μόλις 57 ετών.

Η γυναίκα νοσηλευόταν στην κλινική κορoνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου και την τελευταία εβδομάδα η κατάστασή της επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η νοσηλεία της στη ΜΕΘ.

Νεκρή η Κατερίνα Σπυριδάκη

Δυστυχώς, τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, νικημένη από τον κορωνοϊό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Θρήνος στην Αμφιλοχία: Πέθανε 26χρονη κοπέλα!

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει στο Λουτρό Αμφιλοχίας η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατο 26χρονης κοπέλας η οποία έφυγε αιφνιδίως το περασμένο βράδυ από τη ζωή. Επίσης, πέθανε ο 26χρονος Αρσένιος Κωνσταντίνου!

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστός στο Λουτρό και ο θάνατος ενός 75χρονου που νοσούσε με κορωνοϊό και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου.

 Πέθανε 26χρονη κοπέλα στην Αμφιλοχία

Ο θάνατος της 26χρονης είναι ο δεύτερος στην περιοχή και για τα αίτια που τον προκάλεσαν έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Πέθανε ο Χρήστος Χατζηδάκης

Θρήνος επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Χρήστο Χατζηδάκη, που είχε σημειώσει μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Βόρειας Ελλάδας, να πεθαίνει σε ηλικία μόλιε 50 ετών.

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας της Νάουσας στη δεκαετία του 1990 με τους Τσιάρτα, Μάρκο, Κυζερίδη, Τρούπκο και Αλεξιάδη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Χατζηδάκης πέθανε σήμερα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς, ενώ παγκόσμιος θρήνος επικράτησε με την απώλεια ποδοσφαιριστή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών καταγόταν από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης, ενώ άφησε πίσω του τη σύζυγό του και δύο ανήλικα κορίτσια.

Αυτός ήταν ο Χρήστος Χατζηδάκης

Ο Χρήστος Χατζηδάκης, μεγαλούργησε με την ομάδα της Νάουσας την δεκαετία του 1990 στα σαλόνια της Α' Εθνικής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς.

Υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη καριέρα στον ΦΑΣ Νάουσα και τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν ως προπονητής τόσο σε ανδρικές ομάδες (τελευταίος του σταθμός ο ΓΑΣ Κοπανού) όσο και στις Ακαδημίες.

Ο 50χρονος δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης 13/04, αισθάνθηκε εναν πόνο στο στήθος και πριν προλάβουν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, σχετικα γρήγορα εξέπνευσε.

Ο Χρήστος Χατζηδάκης αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share