Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη για την στυγερή εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ - «Η δολοφονία του φανερώνει...»

«Οι συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος...»

14 Απριλίου 2021 10:35
Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη για την στυγερή εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ - «Η δολοφονία του φανερώνει...»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη, λίγες ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του. Η πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων και πρόεδρος του πανελλήνιου αυτοδιοικητικού δικτύου SDG17 GREECE τα είπε όλα με μια ανάρτηση της. Παράλληλα, ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του για το πως έμαθε για την δολοφονία του.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά πως η εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί πια «θέμα τιμής». Ενώ, η δολοφονία μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη γειτονιά της Αθήνας ενώπιον περαστικών φανερώνει τις διαστάσεις που έχει λάβει το “αγοραίο” έγκλημα στην πατρίδα μας.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Η αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί ξεκάθαρο πλήγμα στη Δημοκρατία μας, στην ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Οι συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος, μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη γειτονιά της Αθήνας ενώπιον περαστικών φανερώνει τις διαστάσεις που έχει λάβει το “αγοραίο” έγκλημα στην πατρίδα μας.

Η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του καταξιωμένου αστυνομικού συντάκτη αποτελεί θέμα τιμής για ένα κράτος δικαίου, για την Ελληνική Αστυνομία, για την ελληνική κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Μαρίνα Πατούλη.

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει ο θείος του - «Η αγάπη του για τη δημοσιογραφία τον έστειλε στον τάφο» (Video)

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζουν τα λόγια του θείου του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την στυγερή δολοφονία του. Παράλληλα, «σεισμός» έρχεται με την νέα αποκάλυψη για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δραστήριος από μικρός, αγαπητό παιδί σε όλο το χωριό. Χαμογελαστό παιδί. Μας στέρησαν αυτό το χαμόγελο. Αυτό το παιδί μας το στέρησαν. Τον έχωσαν μέσα στο χώμα βαθιά για να μη τον ξανά δούμε ποτέ. Αναρωτιόμαστε: Για ποιο πράγμα, γιατί; Γιατί μας στέρησαν αυτό το παιδί; Θέλουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε να μάθουμε αυτό το γιατί. Γιατί τον σκοτώσανε. Αυτό μας τρώει» δήλωσε ο κ. Νίκος Κομμάτογλου, αδερφός της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δεν μπορούσε να πληγώσει άνθρωπο ο Γιώργος, γι’ αυτό τον αγαπούσαν όλοι» πρόσθεσε. Όπως ανέφερε ο θείος του, ο Γιώργος Καραϊβάζ αγαπούσε πολύ το χωριό του, την Καλλίφυτο Δράμας.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: «Η αγάπη για αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο»

«Όμως από μικρός αγαπούσε πολύ και τα γράμματα. Ήθελε να διαβάζει. Μου έλεγε όταν πήγαινε γυμνάσιο και ήταν στα ζώα του πατέρα του ‘’θείο θα φύγω και θα γίνω δημοσιογράφος’’. Του άρεσε αυτό το επάγγελμα. Και η αγάπη για αυτό το επάγγελμα τον έστειλε στον τάφο».

Το ησυχαστήριο του Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο, ήταν το μαντρί του πατέρα του πάνω στο βουνό. Εκεί αποφορτιζόταν. «Ποτέ δεν μας μιλούσε για τη δουλειά του στην Αθήνα. Ποτέ δεν μιλούσε για την εργασία του. ‘’Όλα είναι καλά έλεγε’’ σημείωσε ο θείος του.

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο, η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ η αδερφή του πήγε χθες στο νοσοκομείο.

«Στο γιο του, τον Δημήτρη, βλέπουμε το πρόσωπο του Γιώργου. Και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Όπως επίσης και τη γυναίκα του Γιώργου» κατέληξε ο θείος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share