Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Δυστύχημα στη Γαύδο: Σπαρακτικά λόγια του 40χρονου συντρόφου της Κορίνας - Η συγκλονιστική περιγραφή για τη «βουτιά» στον γκρεμό (Video)

«Μας παίρνει η κατηφόρα - Τραβάμε κάτω κουτρουβάλες...»

14 Απριλίου 2021 08:57
Δυστύχημα στη Γαύδο: Σπαρακτικά λόγια του 40χρονου συντρόφου της Κορίνας - Η συγκλονιστική περιγραφή για τη «βουτιά» στον γκρεμό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δυστύχημα στη Γαύδο: Δεν χωράει ανθρώπου νους, τον τραγικό τρόπο με τον οποίο «έφυγε» από τη ζωή τόσο άδικα, η 25χρονη Κορίνα, η οποία ήταν φοιτήτρια της αρχιτεκτονικής και μάλιστα στο τελευταίο έτος της, στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Τα σπαρακτικά λόγια του 40χρονου συντρόφου της Κορίνας - Η συγκλονιστική περιγραφή του για τη «βουτιά» στον γκρεμό

Ο 40χρονος σύντροφος της Κορίνας, που οδηγούσε το μοιραίο Ι.Χ. εκείνο βράδυ μίλησε στο Mega και περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη το κακό, με τραγική κατάληξη τον θάνατο της 27χρονης.

«Σαν ζευγαράκι φάγαμε κάποια σουβλάκια, φύγαμε από ένα τοπικό σουβλατζίδικο εκεί στο Καστρί κατά τη 1 η ώρα κοντά και πήγαμε στο Βαθύ Σελί εκεί στο σημείο, ένα πάρα πολύ ωραίο μέρος και έχει θέα όλο το Λιβυκό πέλαγος. Της λέω Κορίνα, έχει περάσει λίγο η ώρα, έπιανε και ψύχρα και της λέω "να βάλουμε μια μπροστά, να ζεσταθεί το αμάξι να βάλω καλοριφέρ να κατέβουμε κάτω;", "ναι" μου λέει. Λοιπόν, βάζω το αμάξι, δουλεύει κανά δίλεπτο, τρίλεπτο, δούλευε», είπε ο 40χρονος.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το χειρόφρενο ήταν τραβηγμένο και ίσως μια λάθος κίνηση των ποδιών απέβη μοιραία.

«Ήταν πάρα πολύ καλά τραβηγμένο, μας είχε ενοχλήσει το χειρόφρενο, πώς να το πω; Το είχαμε σχολιάσει. Τώρα πώς λύθηκε δεν ξέρω. Με τα πόδια μας έτσι το κουνήσαμε; Και λύθηκε; Εν πάση περιπτώσει και μας παίρνει η κατηφόρα. Τραβάμε κάτω κουτρουβάλες. Αφού τις νιώθω τις κουτρουβάλες και λέω "πότε θα σταματήσει". Δεν έχασα ούτε μια στιγμή τις αισθήσεις μου. Σταματάει σε ένα σημείο σε δυο βράχια σταματάει το αυτοκίνητο. Αρκετά κάτω. Δηλαδή άλλα 30 μέτρα να προχώραγε και θα είχαμε φτάσει στην παραλία».

Όταν πια το αυτοκίνητο σταμάτησε να κουτρουβαλάει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο ίδιος έχει τις αισθήσεις του και ακούει «κάτι να πιτσιλάει». Φοβούμενος μήπως υπάρχει διαρροή και το ενδεχόμενο να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο στράφηκε στην κοπέλα, η οποία επίσης είχε τις αισθήσεις της.

Πήγε προς την πόρτα του συνοδηγού. «Τραβάω την Κορίνα 20 μέτρα πιο μακριά από το αυτοκίνητο. Της λέω "πονάς;", μου απαντάει ότι πονάει το πόδι της. Στη συνέχεια βγάζω δύο κουβέρτες και την σκεπάζω».

Ο οδηγός στη συνέχεια έψαξε για τα κινητά τηλέφωνα για να διαπιστώσει ότι δεν έχει σήμα. «Της λέω ότι πρέπει να βγω πάνω, δεν έχω σήμα» σημείωσε, όπως και έγινε. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα είχε εκδορές στο πρόσωπο και έπιανε το πόδι της και έλεγε ότι πονάει.

Ξυπόλητος, ανέβηκε πάνω στον δρόμο και στις 06:53 έκανε την πρώτη κλήση στο ΕΚΑΒ αναφέροντας το στίγμα και τη σοβαρότητα του συμβάντος. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον γιατρό στο νησί, ο οποίος έφτασε άμεσα και κάλεσε το κέντρο ζητώντας να γίνει διακομιδή.

«Και εάν την ήξερες ήταν καλός χαρακτήρας, γιατί να μην φύγω εγώ; Σε κανέναν να μην τύχει, σε κανέναν να μην τύχει. Έχω περάσει πολλά στην ζωή μου αλλά τέτοιο πράγμα, δεν έχω πονέσει», κατέληξε ο 40χρονος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share