Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: «Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...» - Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες (Video)

«Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν» - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

14 Απριλίου 2021 07:50
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: «Aκούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν...» - Σοκάρουν αυτόπτες μάρτυρες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε χθες μια 25χρονη έγκυος στην Κυψέλη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό όταν βρέθηκε αντιμέτωπη στη μέση του δρόμου με άγνωστο άνδρα που την ακινητοποίησε.

Τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής για την επίθεση με καυστικό υγρό

Φοβισμένοι είναι οι κάτοικοι του οικισμοί «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, μετά την επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν» δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» κάτοικος της περιοχής.

«Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία» πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πάρουν κατάθεση από την 25χρονη.

Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια του θύματος στους συναδέλφους τους που έσπευσαν με το περιπολικό στο σημείο, ο δράστης δεν ήταν γνωστό πρόσωπο. Ωστόσο οι αστυνομικοί θα εξετάσουν όλες τις στενές προσωπικές επαφές της 25χρονης αναζητώντας κάποιο κίνητρο που ενδεχομένως να κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Οι γείτονες της νεαρής κοπέλας που συζεί εδώ και περίπου δύο χρόνια με το σύντροφό της στην Κυψέλη κάνουν λόγο για ένα ήσυχο ζευγάρι.

Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Από τις πρώτες ενδείξεις προκύπτει ότι δεν πρόκειται για ουσία με καυστικότητα όμοια με βιτριόλι, αλλά για κάποιο λιγότερο διαβρωτικό οικιακό χημικό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share