Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό: Πιστεύουν πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας - Στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς

Θύμα και δράστης γνωρίζονταν!

13 Απριλίου 2021 21:20
Επίθεση με καυστικό υγρό: Πιστεύουν πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας - Στέλνουν τους ίδιους αστυνομικούς
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την επίθεση με καυστικό υγρό, που έγινε στην 25χρονη έγκυο στην Κυψέλη, με τις Αρχές να πιστεύουν ολοένα και περισσότερο πως η υπόθεση μοιάζει με της Ιωάννας, στέλνοντας τους ίδιους αστυνομικούς με εκείνους, που ερεύνησαν και την επίθεση της Καλλιθέας.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό να πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονται μπροστά σε υπόθεση ερωτικής αντιζηλίας, ακόμα και για μια τυχαία επίθεση άγνωστου μανιακού. Μάλιστα, θεωρείται από τους αξιωματικούς ότι είναι θέμα χρόνου να βρουν οπτικό υλικό από την περιοχή, που θα οδηγήσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα με βιτριόλι. Το PH είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι και το έμβρυο είναι καλά.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Πιθανό να γνωρίζονταν θύμα και δράστης

Η κοπέλα περπατούσε μετά τις 12 το βράδυ, βράδυ Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο χρώματος μπλε σταματάει δίπλα της στο δρόμο, ο οδηγός βγαίνει έξω, έρχεται από πίσω της, την ακινητοποιεί από το λαιμό και με ένα πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με καυστικό υγρό την ρίχνει κάτω, το βάζει στο πρόσωπό της και στη συνέχεια σηκώνεται και φεύγει.

Λίγο πιο πάνω υπάρχουν και κάποια σπίτια τα οποία έχουν κάμερες ασφαλείας και κάμερες αυτές βλέπουν στην οδό Ηπείρου. Καμία κάμερα δεν έχει καταγράψει κάποια ύποπτη κίνηση. Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν άκουσαν κάτι παρά το γεγονός ότι κάθε βράδυ μαζεύονται νεαροί κάνουν κόντρες όπως είπαν με το αυτοκίνητο αλλά έρχονται και ζευγάρια.

Το σενάριο της αστυνομίας ότι η κοπέλα ίσως είχε πάει στο συγκεκριμένο σημείο με κάποιο άλλο άτομο μαζί ενισχύεται από το γεγονός ότι το σημείο της επίθεσης δεν έχει πολύ καλό φωτισμό και συγκεντρώνει κάποια άτομα το βράδυ τα οποία θέλουν να απομονωθούν.

Υπάρχει η αίσθηση σε αστυνομία ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίζει η κοπέλα ποιος είναι ο άνδρας ο οποίος βρίσκεται πίσω από την επίθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share