Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021

Νέοι χώροι υπαίθριας άθλησης σε Νίκαια - Αγ. Ι. Ρέντη

Το lockdown έφερε αλλαγές

13 Απριλίου 2021 14:46
Νέοι χώροι υπαίθριας άθλησης σε Νίκαια -  Αγ. Ι. Ρέντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη δημιουργούνται νέοι χώροι υπαίθριας άθλησης προκειμένου να ενισχυθεί η πρόσβαση στον αθλητισμό για τους κατοίκους και να εξασφαλιστεί παράλληλα μια φυσιολογική καθημερινότητα.

Νέοι υπαίθριοι χώροι γυμναστικής σε Νίκαια-Ρέντη

Συγκεκριμένα, στη περιοχή της Νίκαιας προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα πέντε υπαίθρια γυμναστήρια, δύο ακόμη στην περιοχή του Αγ. Φίλιππα (είσοδος Κεραμικού) και στην «παλιά τρύπα» του Αδάμ. Σ' αυτούς τους ανοιχτούς χώρους τοποθετήθηκε κατάλληλος εξοπλισμός υπαίθριας γυμναστικής με πιστοποιημένα πολυόργανα εκγύμνασης προκειμένου οι δημότες να ασκηθούν με απόλυτη ασφάλεια.

Τα υπαίθρια γυμναστήρια αυξάνονται και στη δημοτική ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη (στην οδό Νάξου, Μπιχάκη και Παλιό Βυρσοδεψείο), ενώ μόλις ολοκληρώθηκε το τέταρτο έξω από το αθλητικό κέντρο Σ. Μελισσουργός.

Ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόνισε:

«Πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι σε μια χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσαμε μεγάλο μέρος της άθλησής μας να είναι υπαίθριο και δωρεάν. Αυτοί οι χώροι γυμναστικής που φτιάχνουμε το αποδεικνύουν καθημερινά. Σκοπός μας είναι κάθε χρόνο να δημιουργούμε 2-3 τέτοια πάρκα ακόμη, ώστε σε κάθε γωνιά της πόλης να μπορούν οι δημότες μας να αθλούνται εύκολα και ανέξοδα. Η εποχή του lockdown θα τελειώσει αλλά η κουλτούρα που αποκτήθηκε αυτή την εποχή για την άθληση όλων μας οφείλουμε να τη συνεχίσουμε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share