Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021

Χλευάζουν την αστυνομία - Νεαρή ντυμένη αστυνομικός σε κορωνοπάρτι (Video)

«Ήρθα να σας συλλάβω»

13 Απριλίου 2021 12:34
Χλευάζουν την αστυνομία - Νεαρή ντυμένη αστυνομικός σε κορωνοπάρτι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ποιο lockdown; Νέες εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε σε σπίτι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, χλευάζοντας μάλιστα και την αστυνομία. Παράλληλα, εικόνες και βίντεο με κορωνοπάρτι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, ντυμένη... αστυνομικός εμφανίστηκε μια νεαρή σε κρυφό πάρτι που διοργανώθηκε σε σπίτι. Η παρέα, όχι μόνο αψηφά τα μέτρα, αλλά κοροϊδεύει και τις αρχές, φωνάζοντας... ήρθε η αστυνομία!

Δείτε το βίντεο:

Κρήτη: Κορωνοπάρτι με 21 καλεσμένους διοργάνωσε 19χρονη στον Αγ. Νικόλαο

Κρήτη: Πάρτι με 21 καλεσμένους διοργάνωσε 19χρονη στο σπίτι της στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η αστυνομία που έσπευσε επί τόπου να βεβαιώσει τσουχτερά πρόστιμα στην ίδια και στα άτομα που συμμετείχαν στη συγκέντρωση.

Συγκεκριμένα, στη νεαρή επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους καλεσμένους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ σε έκαστο για άσκοπη μετακίνηση. Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν εξάλλου χθες στην Κρήτη, οι έλεγχοι των αστυνομικών αρχών για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Παράλληλα δείτε και την πορεία των εμβολιασμών της AstraZeneca στη χώρα μας.

Κρήτη: Κορωνοπάρτι με 21 καλεσμένους διοργάνωσε 19χρονη στον Αγ. Νικόλαο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share