Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δυστύχημα στη Γαύδο: Ζωντανή για ώρες μετά το τροχαίο η άτυχη 25χρονη Κορίνα (Video)

«Η κοπέλα ζούσε και καταλάβαινε τα πάντα»

13 Απριλίου 2021 08:23
Δυστύχημα στη Γαύδο: Ζωντανή για ώρες μετά το τροχαίο η άτυχη 25χρονη Κορίνα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες στη Γαύδο με την 25χρονη Κορίνα που κατέληξε μετά από καθυστέρηση των διασωστών.

Η άτυχη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στα συντρίμμια του οχήματος που επέβαινε και έπεσε στο γκρεμό, ήταν φοιτήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης στο τμήμα Αρχιτεκτονικής. Είχε αγαπήσει την Γαύδο και είχε επιλέξει να μείνει σε αυτήν, αφού ήδη είχε περάσει κάποιους μήνες εκεί, σε μία διαδικασία αποκατάστασης από παλαιότερο τροχαίο που είχε υποστεί.

H τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Βαθύ Σελί. Στο όχημα επέβαινε και ένας άντρας ο οποίος ωστόσο μεταφέρθηκε τραυματισμένος αρχικά στο Ιατρείο Γαύδου ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη, με αεροδιακομιδή, όπως έγινε γνωστό, στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δυστύχημα στη Γαύδο: «Η κοπέλα ζούσε και καταλάβαινε τα πάντα»

Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η κάτοικος του νησιού, Έφη Γεωργακά, τονίζοντας την πολύωρη καθυστέρηση των διασωστών.

«Δεν ξέρουμε τι ώρα μπορεί να έγινε, το συμβάν, εμείς ξέρουμε ότι ο φίλος της ανέβηκε το γκρεμό και ζήτησε βοήθεια στις 06:00 το πρωί» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι οι Αρχές του νησιού ξεκίνησαν αμέσως τις διαδικασίες ώστε να έρθει βοήθεια από την Κρήτη.

«Αμέσως κατέβηκαν εθελοντές πυροσβέστες, όμως οι οδηγίες από τους γιατρούς ήταν να μην την μετακινήσουν καθόλου» πρόσθεσε η κάτοικος του ακριτικού νησιού.

«Η κοπέλα ζούσε και καταλάβαινε τα πάντα, όμως όσο περνούσε η ώρα γινόταν χειρότερα. Άντεξε μέχρι τις 10:00 το πρωί» συμπλήρωσε, ενώ πρόσθεσε ότι ο φίλος της άτυχης κοπέλας δεν είχε σοβαρά τραύματα. «Ανέβηκε το γκρεμό με τα πόδια, ώστε να ζητήσει βοήθεια, ενώ μπήκε στο ελικόπτερο που ήρθε για βοήθεια περπατώντας» σημείωσε.

«Ο γκρεμός καταλήγει στη θάλασσα, αν προσπαθούσε το Λιμενικό να προσεγγίσει θα ήταν πιο εύκολο» υπογράμμισε η Έφη Γεωργακά, τονίζοντας ότι το Λιμενικό θα μπορούσε να φτάσει σε λιγότερη από μια ώρα, όμως έφτασε στη Γαύδο στις 13:00.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share