Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Σφαίρες και στο κινητό του δημοσιογράφου - «Σαρώνουν» τα πάντα ένα μήνα πίσω

Νέες αποκαλύψεις από τις έρευνες

12 Απριλίου 2021 19:19
Γιώργος Καραϊβάζ: Σφαίρες και στο κινητό του δημοσιογράφου - «Σαρώνουν» τα πάντα ένα μήνα πίσω
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τη στιγμή που η χώρα συγκλονίζεται με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με τις έρευνες, που πραγματοποιούνται, με σφαίρες να υπάρχουν ακόμη και στο κινητό του.

Το κινητό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, έχει υποστεί ζημιά και εκείνο από τις 10 σφαίρες που δέχθηκε στο σώμα του ο δημοσιογράφος, τη στιγμή που έγιναν γνωστές και οι επικοινωνίες της γυναίκας του.

Μάλιστα, οι Αρχές προσπαθούν να αναλύσουν και από τα κινητά τηλέφωνα του και από τους υπολογιστές το κινητό τηλέφωνο, ενώ γίνεται προσπάθεια στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ανοίξει.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, αν οι δράστες πυροβόλησαν το κινητό, που πιθανόν κρατούσε στο χέρι του ο δημοσιογράφος, τότε η κίνηση αυτή δεν ήταν τυχαία.

Συγκεκριμένα είπε, «αν έχει πυροβοληθεί το κινητό, πιστεύω ότι δεν είναι τυχαίο. Αν αυτός ο άνθρωπος πήγε από πάνω από τον δημοσιογράφο, όπως όλες οι μαρτυρίες λένε αλλά και η βαλλιστική δείχνουν ότι πήγε από πάνω και έριξε, είδε και το χέρι του που το κρατούσε το κινητό και έριξε και εκεί».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «δεν θα έπαιρνε το κινητό μαζί του, καθώς θα ήταν σαν να είχε ένα GPS».

Μέχρι αυτήν την ώρα πηγή η οποία έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση αποκάλυψε ότι δεν έχει εντοπιστεί τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα κάποιο όχημα το οποίο να φαίνεται να ήταν ομάδα υποστήριξης των εκτελεστών των δύο εκτελεστών οι οποίοι έχουν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής να έρχονται στο σημείο περίπου δέκα λεπτά πριν στάθμευσε το αυτοκίνητό του ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ένα μήνα πίσω ψάχνουν οι Αρχές

Οι Αρχές έχουν φτάσει στο σημείο να ερευνούν ακόμη και οχήματα τα οποία βρίσκονταν στην περιοχή ακόμη και ένα μήνα πίσω και συγκεκριμένα στις 6 μαρτίου.

Σύμφωνα λοιπόν με την πρώτη έρευνα που έκαναν στην περιοχή αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και καταθέσεις που έπαιρναν από τους κατοίκους της περιοχής, τους ρώτησαν εάν έχουν δει το οποιοδήποτε ύποπτο όχημα ή μηχανάκι το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην ευρύτερη περιοχή, διαπίστωσαν λοιπόν ότι ένας από τους κατοίκους της περιοχής τους είπε ότι στις 6 Μαρτίου είδε ένα ζευγάρι, έναν άνδρα, μια γυναίκα οι οποίοι μαζί είχαν και ένα σκύλο να είναι σε ένα αυτοκίνητο λίγα μέτρα πιο πάνω από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ και αυτό έδωσαν σε πρώτος κατάθεση.

Επανήλθαν λοιπόν σήμερα οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών στην ίδια γυναίκα ρώτησαν και για περισσότερες πληροφορίες και για περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι η γυναίκα δεν θυμόταν δεν συγκράτησε κάποιο αριθμό από το όχημα ωστόσο περιέγραψε με περισσότερες λεπτομέρειες το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν πολύ πίσω προκειμένου να βρουν την απάντηση για το συμβόλαιο θανάτου το οποίο είχε ο ηθικός αυτουργός ζητήσει για τον Γιώργο Καραϊβάζ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share