Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα

Συμβαίνει τώρα!

12 Απριλίου 2021 17:59
Κορωνοϊός: Δείτε live τις τελευταίες ενημερώσεις για την Ελλάδα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Κάθε Δευτέρα, στις 18:00, στο υπουργείο Υγείας πραγματοποιείται τακτική ενημέρωση για την πορεία και τον προγραμματισμό της διαδικασίας εμβολιασμού, κατά της COVID-19, αλλά και για τα οφέλη του, από την ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ και πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, τη στιγμή που υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με τον εμβολιασμό.

Κορωνοϊός: Δείτε ζωντανά τις ενημερώσεις

Κορωνοϊός: Άμεσα κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Στη Θεσσαλονίκη μετέβη άμεσα κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας, καθώς οριακή είναι ελέω κορωνοϊού η κατάσταση στα νοσοκομεία της πόλης και της Μακεδονίας εν γένει, με τις ΜΕΘ να σημειώνουν ανησυχητική πληρότητα.

Συγκεκριμένα, από το πρωί της Δευτέρας (12/4) έχουν μεταβεί στις υγειονομικές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας μέλη της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας μεταξύ αυτών ο καθηγητής Θεοκλής Ζαούτης, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος καθώς και η Πρόεδρος του ΟΔΙΠΥ του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.

Κορωνοϊός: Δραματική η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας

Άλλωστε η κατάσταση στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας είναι τραγική πλέον με την πληρότητα να ξεπερνά το 90%.

Οι ειδικοί θα εκτιμήσουν την κατάσταση ώστε να αποφανθούν τι πρέπει να γίνει. Εξάλλου αναμένουν τις επόμενες ημέρες περαιτέρω αύξηση των εισαγωγών στα νοσηλευτικά ιδρύματα τα οποία όμως με την σημερινή τους εικόνα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share