Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καραβάτου - Κατσούλης: Συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ - «Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα...» (Video)

«Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι...»

12 Απριλίου 2021 10:32
Καραβάτου - Κατσούλης: Συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ - «Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καραβάτου - Κατσούλης: Συγκλονισμένοι ήταν όλοι στην έναρξη της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου" με την είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου του STAR, Γιώργου Καραϊβάζ, την περασμένη Παρασκευή, έξω από το σπίτι του.

Όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα των Κου Κου για την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε διαφορετικά τη σημερινή μας εκπομπή, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή το μεσημέρι, όλοι μουδιασμένοι, δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και έχει κανείς κέφι ή τίποτα τέτοιο.

Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει επί της ουσίας στο πρώτο μέρος να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν το πίστεψε αυτό που συνέβη. Δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που δεν τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύαμε στην ίδια παραγωγή και ήμασταν στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν βέβαια μέλος της δικής μας εκπομπής, αλλά τον γνωρίζαμε πολύ καλά.

Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συγκινημένη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share