Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η συγκινητική ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη-Ραφαήλ για τα γενέθλια του μικρού ήρωα (Video)

Πλέον στέκεται στα πόδια του!

12 Απριλίου 2021 09:23
Η συγκινητική ανάρτηση των γονιών του Παναγιώτη-Ραφαήλ για τα γενέθλια του μικρού ήρωα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τα τρία του χρόνια «έκλεισε» χθες ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ, του οποίου η περιπέτεια συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, πλέον στέκεται στα πόδια του και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του.

«Σήμερα ο μικρός μας κλείνει τα 3 του χρόνια. Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που ήρθαν μαζί με την διάγνωση, ο Παναγιώτης Ραφαήλ βελτιώνεται κάθε μέρα και περισσότερο. Αυτό οφείλεται σε εσάς, σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας και μας στηρίζετε με το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.

Χρόνια πολλά ήρωα μας, ευχόμαστε κάθε χρόνος που περνά να σε κάνει και πιο δυνατό! Θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!!» αναφέρουν στην σχετική ανάρτηση οι γονείς του.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του μικρού ήρωα Παναγιώτη Ραφαήλ:

Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ ντύθηκε «Μικρός Πρίγκιπας» - Το συγκινητικό του μήνυμα (photo)

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ φόρεσε τη στολή του «Μικρού Πρίγκιπα» για να γιορτάσει τις Απόκριες. Μέσα από μια φωτογραφία, που ανήρτησαν στο Facebook οι γονείς του, το αγοράκι στέκεται όρθιο και συγκινεί με το δικό του μήνυμα.

Η φωτογραφία του Παναγιώτη – Ραφαήλ συνοδεύεται και από ένα απόφθεγμα από το βιβλίο «Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ, το οποίο αναφέρει: «Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές· μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν, ένα αυτί να τους ακούσει και μια καρδιά που μπορεί να τους καταλάβει».

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ διεγνώσθη με νωτιαία μυική ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η περιπέτειά του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρού για να καλύψει το κόστος της θεραπείας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share