Κυριακή, 09 Μαΐου 2021

Nέα συγκλονιστική καταγγελία - "Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο, τραβούσαν αθλητές από τα μαλλιά" (Video)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας...

11 Απριλίου 2021 20:52
Nέα συγκλονιστική καταγγελία -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενόργανη γυμναστική: «Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο και να σκίζονται μπλούζες από τα τραβήγματα»... αποτροπιασμό προκαλεί η μαρτυρία της πρωταθλήτριας της ενόργανης γυμναστικής, Στεφανί Μπισμπίκου, σχετικά τις απεχθείς συμπεριφορές κακοποίησης στον χώρο του αθλήματος. Όπως αποκαλύπτεται, για λίγα παραπάνω γραμμάρια τα παιδιά τιμωρούνταν σκληρά.

Η Μπισμπίκου είναι μια από τις 22 αθλήτριες που μέσω επιστολής προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό κατήγγειλαν τα όσα εφιαλτικά βίωσαν σε μικρή ηλικία στις προπονήσεις τους. Μιλώντας στο Open τονίζει ότι τιμωρούσαν παιδιά που μπορεί να είχαν πάρει 100 - 200 γραμμάρια παραπάνω, ενώ περιγράφει τον μεγάλο φόβο που επικρατούσε και γι' αυτό τα στόματα έμεναν κλειστά. Καταγγέλλει, μάλιστα, πως κάποιοι από τους προπονητές είναι ακόμα εν ενεργεία.

"Υπήρχε κακή μεταχείρηση"

«Οι τιμωρίες ήταν πχ για τα κιλά. Για λίγα παραπάνω γραμμάρια το παιδί έτρεχε σε όλη την προπόνηση έξω από το γυμναστήριο στο κρύο. Κάποιος που μπορεί να ήταν τραυματίας τον έβαζαν να κάνει προπόνηση ή να κατεβαίνει σε αγώνες. Έχω δει να τραβάνε αθλητές από τα μαλλιά. Υπήρχε μεγάλος φόβος και γι’ αυτό τα παιδιά δεν μπορούσαν να μιλήσουν στους γονείς τους.

Έβλεπα πάρα πολύ ξύλο και να σκίζονται μπλούζες από τα τραβήγματα. Υπήρχε κακή μεταχείριση. Στην αρχή είχα φοβηθεί και εγώ και δεν ήθελα να πάω ξανά στο γυμναστήριο. Έτσι πληροφορήθηκαν και οι γονείς τον λόγο για τον οποίο δεν ήθελα να ξαναπάω. Δεν γνωρίζω όλα τα ονόματα αλλά κάποιοι είναι ακόμα εν ενεργεία προπονητές», τόνισε. Παράλληλα, σοκ έχει προκληθεί από μία νέα καταγγελία που ήρθε στο φως για παράγοντα της κολύμβησης ο οποίος παρενοχλούσε σεξουαλικά για δύο χρόνια 10χρονα κορίτσια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share