Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου του - «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του» (Video)

Σήμερα το μεσημέρι είπαν το τελευταίο αντίο στο δημοσιογράφο που δολοφονήθηκε άγρια την περασμένη Παρασκευή

11 Απριλίου 2021 18:09
Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου του - «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα και οι πιο δυνατοί «λύγισαν» ακούγοντας τον επικήδειο του γιου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ. Μεταξύ άλλων ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για το πόσο μεγαλόψυχος ήταν ο πατέρας του, για την καλοσύνη που τον διέκρινε και πρόσθεσε πως «ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Το ίδιο συγκλονιστικά και τα λόγια της αδερφής του η οποία ήρθε από τη Γερμανία για να του πει το στερνό αντίο. «Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Ωστόσο βρήκαν βίντεο με τις καταθέσεις που "καίνε" τους δράστες.

Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του δημοσιογράφου στη Δράμα

Στο εξωκλήσι της Ζωοδοόχου Πηγής Καλλίφυτου στη Δράμα τελείται η εξόδιος ακολουθία του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, η οικογένεια του οποίου αποφάσισε να τον κηδέψει στον τόπο καταγωγής του. Σε κλίμα οδύνης μεταξύ λίγων συγγενών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η κηδεία του αστυνομικού ρεπόρτερ με τραγικές φιγούρες τη σύζυγο, το γιο, τη μάνα και την αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής γείτονες και απλός κόσμος κατέφθαναν στο πατρικό σπίτι του Γιώργου στη Δράμα για να συλληπηθούν τόσο την ηλικιωμένη μητέρα του όσο τη σύζυγο και το γιο του. Παράλληλα δείτε και ένα βίντεο - ντοκουμέντο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας από την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η κηδεία προγραμματίστηκε για σήμερα το μεσημέρι μιας και έπρεπε να έρθει από τη Γερμανία η αδερφή του η οποία με τη σειρά της δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί και δεν θα ξαναμιλήσει με τον αδερφό της.

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ

Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ

Γιώργος Καραϊβάζ κηδεία

Ξεκινούν οι καταθέσεις

Από εκεί και πέρα, οι κύκλος των καταθέσεων έχει ήδη ανοίξει. Πρώτα θα μιλήσουν πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του δημοσιογράφου. Τα μέλη της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν ο δημοσιογράφος δεχόταν απειλές για τη ζωή του ή εάν υπήρχε κάτι που τον προβλημάτιζε. Παράλληλα θα κληθούν να καταθέσουν και πρόσωπα από το επαγγελματικό του περιβάλλον.

Το δεύτερο σκέλος των ερευνών αναμένεται να εστιάσει στα κινητά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του Γιώργου Καραϊβάζ. Η εντολή που έχει δοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι να γίνει ανάκτηση όλων των δεδομένων που μπορεί να έχουν διαγραφεί.

Παράλληλα, οι αρχές πρόκειται να ζητήσουν να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο με σκοπό να ερευνηθούν τα τηλέφωνα που ήταν ενεργοποιημένα γύρω από τον τόπο της δολοφονίας την ώρα της εκτέλεσης του δημοσιογράφου. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν βέβαιο ότι οι εκτελεστές έλαβαν τηλεφώνημα από συνεργό τους ο οποίος παρακολουθούσε τον Γιώργο Καραϊβάζ. Ακόμη προσπαθούν να πάρουν πληροφορίες από περίοικους οι οποίοι μπορεί να γνωρίζουν οτιδήποτε χρήσιμο που θα τους βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share