Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Απόδραση ασθενούς από ψυχιατρική κλινική

Ο άνδρας έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα!

11 Απριλίου 2021 16:50
Συναγερμός στα Ιωάννινα: Απόδραση ασθενούς από ψυχιατρική κλινική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Κινηματογραφική" απόδραση από ψυχιατρική κλινική στα Ιωάννινα με πρωταγωνιστεί έναν άνδρα, ο οποίος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, είχαμε σήμερα το πρωί. Ευτυχώς ο άνδρας συνελήφθη στην Λευκάδα με εισαγγελική παραγγελία και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική στην πόλη των Ιωαννίνων.

Αφού υποβλήθηκε σε τεστ covid που βγήκε αρνητικό, εισήχθη για νοσηλεία σε έναν θάλαμο όπου δεν υπήρχαν άλλοι ασθενείς. Όμως, το ίδιο μεσημέρι κατάφερε να δραπετεύσει πηδώντας από το παράθυρο, έκλεψε ένα ποδήλατο και κατευθύνθηκε προς τον σταθμό των ΚΤΕΛ με σκοπό να πάρει λεωφορείο για να γυρίσει στο νησί. Ωστόσο συνεχίζεται το θρίλερ στην Μαλεσίνα, καθώς μακραίνει η λίστα των θυμάτων.

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Απόδραση ασθενούς από ψυχιατρική κλινική

Διατάχθηκε εκ νέου εγκλεισμός του στην ψυχιατρική κλινική

Εκεί, όμως, βρήκε ένα Ι.Χ. φορτηγό με τα κλειδιά στο μίζα, μπήκε μέσα και πήγε με αυτό στη Λευκάδα. Ωστόσο, δεν πρόλαβε καλά-καλά να φτάσει και το ίδιο βράδυ συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που είχαν ενημερωθεί για την απόδρασή του!

Έτσι, το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την αυτόφωρη διαδικασία και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου, ενώ διατάχθηκε εκ νέου ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Σκέρτσος: "35 θετικοί μαθητές και καθηγητές μέχρι τώρα μέσω των self tests"

Για την πορεία του self testing από την πλευρά μαθητών και καθηγητών ενόψει του ανοίγματος των Λυκείων από αύριο (12/4), μίλησε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι της Κυριακής, 35 μαθητές και καθηγητές έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό», τόνισε ο κ. Σκέρτσος, προσθέτοντας πως αν δεν υπήρχε η αυτή η μέθοδος, τότε η διασπορά στα σχολεία, από την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας τους, θα ήταν δεδομένη.

Παράλληλα, ανέφερε ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, Πέμπτη ή Παρασκευή, η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει την επέκταση του μέτρου των self tests σε λιανεμπόριο, εστίαση, μεταφορές και σε κάποιες λειτουργίες του Δημοσίου. Παράλληλα δείτε και την πορεία των εμβολιασμών της AstraZeneca στη χώρα μας.

Σκέρτσος:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share